Nu ai suficient spatiu in gradina pentru ghivecele cu flori? Vezi aici idei practice

0
6776

Nu ai suficient spatiu in gradina pentru ghivecele cu flori? Vezi aici idei practice

De la florile de apartament, trecem acum la cele din gradina. Iar daca ne gandim mai bine, nici pentru acestea nu avem suficient spatiu. De aceea va propunem cateva idei practice de suporturi pentru multitudinea de ghivece cu flori, accesorii care ne ocupa o multime de spatiu.


Economisim din spatiul destinat florilor din gradina cu aceste idei practice de suporturi

Nu va este necunoscut faptul ca puteti economisi o multime de spatiu cu ajutorul suporturilor din lemn. Ati urmarit o multime de articole pe aceasta tema. Insa niciodata nu strica sa aflati idei noi. Prin urmare si cele de astazi va vor ajuta sa castigati cat mai mult spatiu. Dar sa va infrumusetati si curtea cu cele mai frumoase flori de sezon.

idei practice

De ce sunt suporturile pe verticala ideale pentru a salva cat mai mult spatiu in gradina?

Chiar asa? De ce sunt suporturile pe verticala ideale pentru a salva cat mai mult spatiu? Pentru ca reprezinta solutia cea mai buna de a eficientiza spatiul atunci cand acesta nu este atat de generos pe cat am vrea. Spre exemplu, aceste suporturi sunt ideale pentru a fi expuse in curtile mici.

idei practice idei practice

Lipsa florilor transforma orice gradina intr-un spatiu fara valoare estetica

Subtitlul de mai sus ne spune ca lipsa florilor transforma chiar si cea mai mica gradina intr-un spatiu lipsit de valoare estetica. Si nu exageram absolut deloc atunci cand afirmam acest lucru. Cu ajutorul ghivecelor cu flori nu facem altceva decat sa improspatam decorul, sa dam culoare gradinii si sa o transformam intr-o mica oaza de frumusete.


idei practice

De ce suporturi pe verticala si pentru florile din gradina?

De ce suporturi pe verticala si pentru florile din gradina? Stiti deja raspunsul la aceasta intrebare. Atat in cazul ghivecelor cu flori de apartament cat si in cazul celor din gradina, ideea ramane aceeasi. Suporturile pe verticala ne ofera posibilitatea de a concentra cat mai multe ghivece intr-un spatiu mic. Mai mult de atat, le putem schimba locul dupa bunul plac. Dar nu fara a avea grija sa pozitionam florile in asa fel incat sa beneficieze de caldura soarelui cel putin cateva ore pe zi.

idei practice idei practice idei practice idei practice

sursa foto: Pinterest