Nu lasam nici un loc din gradina neamenajat – Idei de decoratiuni din lemn

0
4827

Nu lasam nici un loc din gradina neamenajat – Idei de decoratiuni din lemn

Vara aceasta ne-am propus sa nu lasam nici un loc din gradina neamenajat. Evident ca ne-am decis cu greu ce fel de ornamente sa alegem pentru amenajarile exterioare la care ne-am gandit. Ei bine, aflati ca dintre toate am ales niste decoratiuni din lemn, deoarece sunt mai estetice si dau gradinii un aspect natural si rustic.


Idei de decoratiuni din lemn pentru amenajarea gradinii

La prima vedere, podetele aparente din lemn, caci despre ele este vorba in acest articol, fac parte din categoria ornamentelor care pun in valoare orice gradina. Dupa parerea noastra locurile amenajate cu pietre de rau sunt spatii ideale care pot fi infrumusetate cu astfel de constructii din lemn. Daca vreti sa aflati si idei de amenajari cu pietre de rau puteti vizita acest articol.

Idei de a amplasa astfel de podete din lemn

Un spatiu ideal de a amplasa astfel de podete aparente din lemn este spatiul de langa iaz sau langa o fantana arteziana.

decoratiuni din lemn decoratiuni din lemn

Podetele aparente ca idei de decoruri rustice

Acest gen de constructii nu sunt atat de rezistente astfel incat sa poata fi trecute la pas ca peste un podet obisnuit. Ei bine acesta este motivul pentru care li se spune aparente, ele fiind doar de decor intr-un cadru natural asa cum este gradina.


decoratiuni din lemn

Cum infrumusetam astfel de decoratiuni din lemn?

Podetul aparent este o constructie simpla, iar daca va ganditi ca nu poate fi infrumusetat in nici un fel, va inselati. Spre exemplu, balustrada poate fi infrumusetata cu jardiniere pline cu flori colorate, pastrand in felul acest un stil aparte.

Nu incheiem fara sa va spunem ca puteti adauga impresii la rubrica de comentarii a paginii noastre de facebook. Dar nu uitati nici de like and share daca v-a placut acest articol.

sursa foto