Nu mai stii cum sa gestionezi spatiul destinat pantofilor? Priveste aici idei practice

0
5672

Nu mai stii cum sa gestionezi spatiul destinat pantofilor? Priveste aici idei practice

O buna parte din aceste idei practice de suporturi pentru pantofi nu sunt printre cele mai aratoase, dar cu siguranta se poate economisi o multime de spatiu. De departe cea ma buna solutie de a pastra perechile de pantofi sunt dulapurile cu sertare rabatabile, dulapuri care in mod obisnuit sunt pozitionate in hol sau pe balcon si care ofera suficient loc pentru incaltamintea intregii familii.


Insa mai sunt si alte modalitati de a pastra pantofii. Spre exemplu, un alt spatiu care poate fi fructificat la maxim este cel oferit de micile comode din casa, deoarece, la fel ca dulapurile cu sertare, permit compartimentarea in asa fel incat sa incapa o multime de perechi de pantofi in interiorul acesteia.

Mai putin elegant, dar practic, este si acest fel de a pastra pantofii, respectiv in interiorul unor tuburi de PVC. Construit din resturile ramase de la tuburile de PVC, acest tip de suport, ofera suficient spatiu pentru toata incaltamintea de tip adidas. Iata in imaginile de mai jos cateva idei practice de a asambla bucatile intre ele.

idei practice idei practice idei practice idei practice idei practice idei practice

Nu le-am numarat, dar cu siguranta intr-un astfel de dulap incap multe perechi de pantofi.


O alta idee buna ar fi aceea de a pastra incaltamintea in huse speciale. Iata una dintre ele!

Priveste aici idei de a fructifica la maxim spatiul dintre sifonier si perete!

Ai un balcon spatios? Priveste cate perechi de pantofi poti depozita intr-un dulap cu locasuri confectionate din gratii de metal.


Mai putem economisi din spatiul destinat pantofilor, cu aceste idei de huse cu buzunare. Pozitionata pe usa unei debarale, cu siguranta mare parte din incaltamintea de zi cu zi isi va gasi locul.

Categoric nu suntem dispusi sa sacrificam un sifonier intreg, dar daca avem prea multe perechi de pantofi poate fi o solutie buna.

sursa foto