Nu stii cum sa decorezi masa festiva de Paste? Incepe cu aceste idei creative

0
2117

Nu stii cum sa decorezi masa festiva de Paste? Incepe cu aceste idei creative

Sarbatorile Pascale nu inseamna doar mese imbelsugate. Mai inseamna si bucuria de a-i avea alaturi pe cei dragi. Inseamna culoare, inseamna lumina sfanta, dar mai inseamna si placerea de a decora masa festiva de Paste. Tocmai din acest motiv am pregatit aici cele mai frumoase idei creative. Pentru ca tu sa te inspiri din ele.


Cum decoram masa festiva de Paste – Idei creative

Fara a le contrazice pe gospodinele care stiu cum se decoreaza o masa festiva, ne permitem totusi sa venim in intampinarea lor cu o serie de idei numai bune de pus in aplicare. Trebuie sa stiti ca nu am ales intamplator aceasta tema. Am ales-o tocmai pentru a afla cum putem scoate in evidenta masa festiva cu ajutorul ornamentelor colorate. Dar si a altor accesorii obisnuite. Accesorii obisnuite precum figurinele din ceramica sau vesela cu motive de sarbatoare.

Detalii care pun in evidenta masa festiva – Idei practice

Pentru a avea cea mai frumoasa masa festiva de sarbatori, ar trebui sa tinem cont de detalii. Detalii care fac deliciul aranjamentelor pregatite pentru sarbatori. Detalii precum servetele sub forma de iepurasi sau detalii de culoare.

Florile de primavara, accesorii nelipsite de pe masa festiva de sarbatori

Un detaliu plin de coloare si pe care ar trebui sa-l luam in calcul atunci cand decoram masa festiva de sarbatori, il reprezinta florile de primavara. Flori precum lalele, narcise sau zambile, nuanteaza decorul realizat si il fac mai deosebit.


masa festiva de Paste

Elemente de decor care infrumuseteaza masa de sarbatori

Daca v-ati gandit ca nu mai sunt accesorii cu care sa infrumusetam masa festiva de sarbatori, v-ati inselat. Putem folosi lumanarile ca ornamente decorative de sezon sau figurinele cu tematica.

masa festiva de Paste masa festiva de Paste masa festiva de Paste masa festiva de Paste masa festiva de Paste masa festiva de Paste masa festiva de Paste

Detalii de culoare care infrumuseteaza masa de Paste

Cand spunem culoare spunem decoruri spectaculoase. Spunem contrast, dar mai spunem si detalii fine. Iata!

sursa foto: Pinterest