O noua generatie de motoferastraie pentru casa marca STIHL

0
81

O noua generatie de motoferastraie pentru casa marca STIHL

STIHL lansează pe piața românească o nouă generație de motoferăstraie dedicată muncilor casnice. Noul motoferăstrău MS 180 C-BE este o unealtă gândită “în jurul” utilzatorului casnic pentru că oferă mai multă putere, față de modelul inițial. Inovațiile implementate de inginerii STIHL la nivelul motorului au condus la creștrea puterii acestuia și la obținerea unui cuplu motor mare în regimuri de funcționare diferite. Toate acestea pe fondul reducerii consumului de combustibil cu 20% și a reducerii emisiilor poluante cu 70%. Și pentru ca echilibrul de lucru să fie perfect, nivelul vibrațiilor a fost scăzut cu 30% pe noul motoferăstrău, printr-un sistem de amortizare, ceea ce conduce într-un final la o ghidare mai precisă motoferăstrăului în tăietură și la un confort sporit în utilizare.


STIHL M207E005 GRUEN
STIHL M207E005 GRUEN

Indicativul “B” arată faptul că utilajul este dotat cu un dispozitv de întindere rapidă a lanțului fără a folosi unelte și a intra în contact cu acesta. Indicativul “E” este semnul pentru ErgoStart, un sistem de pornire fără recul, care reduce la jumătate forța pe care trebuie să o depună utilizatorul la demarare. Un arc aflat între rola demaror și arborele cotit preia lucrul la demarare, astfel încât nu mai este nevoie de o tragere puternică și rapidă a cablului. Motorul va porni astfel la o ușoară tragere a cablului.

MS 180 C-BE este dedicat utilizatorilor privați pentru diverse lucrări din jurul casei, tăiatul lemnelor de foc sau doborârea arborilor de dimensiuni mici. Noul MS 180 C-BE poate fi testat și achiziționat din rețeaua de 300 de magazine ale distribuitorilor STIHL, la nivelul întregii țări.ms-stihl-180-c-beDespre compania STIHL

STIHL a anunţat în 2015,  la nivel internațional, o creştere de 8,9%, atingând o cifră de afaceri record de 3,25 miliarde de euro. Compania germană intenţionează să investească 1 miliard de euro în dezvoltare până în 2018. Investițiile globale de anul trecut au atins 235 milioane de euro, cel mai înalt nivel din istoria companiei. Anul acesta compania împlinește 90 de ani, fiind înființată în 1926 de Andreas Stihl în Stuttgart. STIHL România este o companie deținută 100% de firma mamă și a fost înființată în 1997.  În prezent STIHL România importă motounelte sub brandurile STIHL şi VIKING.