O terasa mica, un spatiu ideal pentru relaxare in propria gospodarie

0
546

O terasa mica, un spatiu ideal pentru relaxare in propria gospodarie

O terasa mica, un spatiu intim de relaxare impreuna cu cei dragi, amenajat ideal pentru a te bucura de mici placeri ale vietii.


Daca locuiesti la curte este destul de greu sa vezi un astfel de loc fara un spatiu de relaxare. In functie de spatiul pe care il ai disponibil, dar si in functie de necesitatile tale si de preferintele tale poti amenaja in gospodaria casei tale un loc de relaxare.

Spatiu de relaxare

Amenajarea unui spatiu de relaxare chiar in gospodaria ta nu este un lucru deloc greu de facut. Pentru a te bucura de cateva momente libere in propria gospodarie, ai nevoie de piese de decor si de corpuri de mobilier.

Acestea pot fi pozitionate chiar in curtea casei tale. Aici, pe terasa construita ca o prelungire a gospodariei, te poti bucura de relaxare. De asemenea, aici te poti bucura de un mic dejun consumat afara sau de un pahar de vin pe care sa-l bei seara.


Construirea unei pergole

In prelungirea casei tale te poti ocupa de construirea unei pergole pentru a avea un astfel de spatiu acoperit. O pergola este o constructie realizata de cele mai multe ori din lemn, o constructie care poate avea acoperis deschis sau semideschis.

Sub pergola casei tale poti amenaja un spatiu de relaxare care sa iti creeze tie si celor dragi un plus de confort. Daca vrei sa acoperi pergola cu plante, poti face asta. Alege plante precum vita de vie, dar si cu plante cataratoare precum este glicina. Aceasta constructie poate tine loc de spatiu pentru a o sprijini.

Alege o terasa colorata

Cu cat introduci niste culori in decorul gospodarii tale, cu atat acest spatiu va fi mai frumos. O terasa colorata poate fi perfecta pentru a iti aduci aminte de vara, dar si de vacanta.


sursa foto: Pinterest