O terasa micuta si modalitati diferite, superbe de a o amenaja

0
776

O terasa micuta si modalitati diferite, superbe de a o amenaja

Contribuie la crearea unei gospodarii superbe amenajand o astfel de terasa micuta, cu ajutorul ideilor de aici. Vei putea sa te bucuri de un loc unde sa iti bei cafeaua de dimineata si sa te umpli de energie pentru intreaga zi.


In functie de marimea acesteia, poti opta si pentru a amenaja aici un gratar. Gaseste-ti inspiratia in galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine in articolul de mai jos. In acest fel, vei putea sa gasesti proiectul potrivit pentru terasa ta, indiferent de marimea acesteia.

Curtea din fata casei transformata intr-o terasa

O terasa micuta poate fi amenajata intr-o multime de feluri diferite. Curtea din fata casei tale, mai ales daca este micuta, poate fi usor transformata intr-o terasa placuta. Aceasta devine apoi locul ideal pentru relaxare.

Fie ca vorbim despre weekend-uri sau dupa amieze libere, este important sa te relaxezi pe o terasa amenajata confortabil. De la lumini frumoase, pana la o bancuta ce are perne si paturi confortabile, toate acestea sustin si creeaza decorul mult dorit.


Alege ornamente colorate

De la pernele pentru bancute pana la piesele de mobilier, toate acestea pot aduce o pata de culoare acestui spatiu. Cu toate acestea, ai grija sa nu exagerezi cand vine vorba de culori. Ele pot sa aglomereze spatiul si sa il faca sa para mai mic decat este. Mai mult decat atat, multitudinea de culori poate sa oboseasca vizual atunci cand vine vorba de design.

Alege sa ai un spatiu cat mai intim

Daca discutam despre zona din fata casei transformata in terasa, atunci o poti acoperi pentru a te feri de zilele cu vreme neplacuta. De asemenea, poti alege si pereti laterali care sa transforme locul intr-o zona cat mai intima.

Nu doar ca vei putea sa petreci timp intr-un spatiu intim, ferit de privirile vecinilor, dar vei putea si sa te bucuri de un loc ferit de vant, ploi, dar si de soarele puternic.


Terasa micuta transformata in oaza ta de relaxare

Fie ca alegi sa faci sport in aer liber, sa te bucuri de o carte sau sa lucrezi, terasa ta poate fi oaza ta de relaxare. Alege lucrurile care iti plac pentru ca acestea sa te inconjoare. De la flori colorate, pana la lumini exterioare frumoase, de tip instalatii.

Aceste lumini nu doar ca transforma ambientul in unul placut, dar te ajuta pe timp de seara atunci cand vrei sa petreci timpul aici.

Poti alege sa agati luminile in copacii din curte. Cu toate acestea, daca nu ai copaci in curtea ta, nu trebuie sa iti faci griji. Alege lampi de exterior sau agata corpurile de iluminat de gardul lateral.


 

sursa foto: Pinterest