Obiecte decorative din ceramica. Idei creative DIY

0
491

Obiecte decorative din ceramica. Idei creative DIY

Iata ca am ajuns si la celebrele bibelouri pe care le mai au unii dintre noi prin casa, dar care au ramas ascunse pe undeva pentru ca nu mai sunt la moda. Poate doar pe la bunicile noastre sa mai gasim unele, insa si ele s-au modernizat si nu mai prefera astfel de obiecte decorative pentru casa. Sau cine stie, poate ca da. In fine…daca stiti ca le aveti pe undeva va invitam sa le scoateti la iveala. De ce? Pentru ca avem noi idei de a realiza obiecte decorative pentru gradina, unele chiar foarte reusite, parerea noastra.


Asadar daca aveti farfurii descompletate pe care nu le mai folositi sau alte obiecte din ceramica precum ceainice colorate, lipiti-le intre ele si veti obtine un frumos decor pentru gradina. Recomandarea noastra ar fi sa folositi o substanta speciala pentru lipit obiecte din ceramica, pentru a nu avea neplacuta surpriza ca s-au daramat.

Dar mai bine va lasam sa va inspirati din proiectele de astazi pentru a va infrumuseta gradina cu obiecte decorative realizate din bibelouri si farfurii ceramice. Priviti!

obiecte decorative 1

obiecte decorative 2

obiecte decorative 3

obiecte decorative 4

obiecte decorative 5

obiecte decorative 6

obiecte decorative 7

obiecte decorative 8

obiecte decorative 9

obiecte decorative 10

obiecte decorative 11

obiecte decorative 12

obiecte decorative 13

obiecte decorative 14

via