Obiecte decorative din lemn care transforma decorul casei – Idei creative DIY

0
8767

Obiecte decorative din lemn care transforma decorul casei – Idei creative DIY

Dupa cum v-am obisnuit, incepem comentariul nostru cu o scurta introducere si facem asta pentru a va aduce cat mai aproape de subiectul pe care vrem sa vi-l prezentam. Ei bine, astazi ne-am gandit la cateva idei de obiecte decorative din lemn.


Poate va suna banala expresia pe care am folosit-o mai inainte, respectiv obiecte decorative din lemn, dar daca facem un scurt exercitiu de imaginatie, putem spune despre ele ca par destul de interesante din punct de vedere estetic. Dar nu numai asta. Mai putem spune despre ele ca aduc acel element natural in casa.

obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative

Asadar, daca si voua va plac decorurile rustice, priviti ce idei frumoase v-am pregatit prin intermediul imaginilor de mai jos. Nu putem sa nu anticipam intrebarea voastra, si anume aceea daca se pot confectiona niste decoratiuni deosebite din lemn. Va spunem ca da, se pot confectiona niste decoratiuni deosebite si interesante si chiar daca sunt facute din niste cioate, care mai sunt si strambe pe deasupra, nu putem sa nu ne intrebam si noi cum de le-a venit unora ideea de a decora cu ele marginea unei oglinzi, spre exemplu.

Mergand mai departe cu imaginatia, astfel de cioate sunt ideale pentru a decora o vaza din sticla spre exemplu. Priviti!


Ceea ce ne place la astfel de obiecte decorative este faptul ca nu necesita multa munca, si asta pentru ca le putem lasa in forma lor naturala, fara a taia din bucatile de lemn sau fara a le slefui prea mult. Eventual, pentru a capata rezistenta in timp, le putem aplica un strat de lac incolor. Priviti cat sunt de frumoase! Si asta este doar parerea noastra!

Idei de a accesoriza bucatile din lemn cu plante de aer. Priviti si inspirati-va!

sursa foto