Obiecte decorative din lemn, nu doar lemn. E altceva!

0
5848

Obiecte decorative din lemn, nu doar lemn. E altceva!

Obiecte decorative minunate din mici bucati de lemn. Iata!


Nu sunt decat niste mici bucati de lemn. Ce-am putea oare face din ele? Niste obiecte decorative desigur, dar nu numai. Fara a investi prea multi bani, iata cum din niste discuri de lemn putem realiza cu usurinta mici tablouri numai bune de incarcat un perete gol sau mici suporturi in scobitura carora putem aseza mici lumanari pentru un ambient placut dintr-o incapere a casei.

Daca insa preferati aranjamentele deosebite iar spatiul din casa va permite acest lucru, puteti realiza cu ajutorul catorva crengi de copac si a mai multor discuri din lemn un decor cat mai rustic, aducand astfel  o parte din natura in mijlocul vostru. Lipite cu grija, micile discuri din lemn vor arata ca intr-un superb peisaj de afara care iti taie respiratia.

Ce mai putem noi adauga? Mai nimic. Va lasam doar sa priviti imaginile de astazi si daca v-ati decis sa le realizati cu mana voastra, atunci sa stiti ca ati facut o alegere buna, atat pentru a va decora casa cat si pentru a va petrece timpul intr-un mod creativ.


obiecte decorative 1

obiecte decorative 2

obiecte decorative 3

obiecte decorative 4

obiecte decorative 5

obiecte decorative 6

obiecte decorative 7

obiecte decorative 8

obiecte decorative 10

obiecte decorative 11

obiecte decorative 12

via