Obiecte decorative din sfoara si boabe de cafea

0
10232

Obiecte decorative din sfoara si boabe de cafea

O sa ramanem tot in sfera obiectelor decorative realizate din sfoara, insa de data aceasta avem un element nou si anume boabele de cafea.


Iata cum din sfoara si cateva boabe de cafea, aparent fara nici o legatura intre ele, se pot realiza obiecte decorative suficient de interesante incat sa infrumuseteze orice colt din casa.

Asadar daca esti inventiv si ai multa imaginatie poti realiza cu usurinta obiecte decorative pentru casa ta, iar cele din sfoara se numara printre cele mai frumoase. Prin urmare daca beneficiezi de putin timp liber si vrei sa-l petreci in mod creativ iata cateva proiecte de tip Do It Yourself, bune de pus in practica de catre oricine.

Si ca sa-ti fie mai usor ti-am pregatit tutoriale care iti arata cum sa realizezi un mic arici din sfoara si boabe de cafea. Mai poti imbraca in sfoara si alte obiecte, precum sticle cu o forma deosebita transformandu-le in decoratiuni minunate pentru locuinta ta.


Trebuie sa va mai spunem ca noua ni s-au parut cele mai interesante proiecte de pana acum. Voua? Priviti si inspirati-va!

cafea 2

cafea 3

cafea 4

cafea 5

cafea 6

cafea 7

cafea 8

cafea 9

cafea 10

cafea 11

cafea 12

cafea 13

cafea 14

cafea 1

via