Obiecte decorative din simple pietricele de rau – 15 idei de proiecte minunate

0
8900

Obiecte decorative din simple pietricele de rau – 15 idei de proiecte minunate

Daca iti place sa strangi pietricele cu o forma deosebita, iata un mod interesant de a le folosi la realizarea de obiecte decorative spectaculoase, din punctul nostru de vedere.


Natura inconjuratoare este cea din care ne inspiram atunci cand vrem sa ne punem in valoare talentele nedescoperite, pe care le avem cu totii. Unii picteaza peisaje, altii sculpteaza in piatra creand adevarate opere de arta. Ei bine, astazi ne-am gandit la un subiect simplu si anume la faptul ca si din micile pietricele cu o forma deosebita, se poate face arta. Si nu exageram absolut deloc, dovedindu-va acest lucru cu imaginile de mai jos.

Sa ne amintim putin de vara trecuta si de excursiile pe care le faceam la munte sau la mare, ocazie cu care ne intorceam acasa cu tot felul de scoici sau pietricele care ni se pareau noua mai interesante, adunate de pe malul marii sau de pe marginea apelor curgatoare, principalul motiv fiind acela ca aveau o forma deosebita.

Daca este asa, va invitam sa le scoateti la iveala, deoarece avem o multime de proiecte creative in acest articol, respectiv de a realiza din ele mici tablouri cu peisaje din natura, incadrate cu succes la categoria obiectelor decorative inedite.


Pe o bucata de lemn de grosime medie, eventual lacuita sau vopsita, va puteti juca cu imaginatia realizand o multime de combinatii din micile pietre de rau lipindu-le cu un adeziv puternic.

Pentru a le picta va sugeram sa folositi oja de unghii, oja pe care o gasiti intr-o gama variata de culori in micile magazine de cartier. Pentru a le conferi o stralucire aparte, puteti aplica peste stratul de oja un lac incolor.

Puteti folosi, pentru micile detalii, crengute uscate rezultate in urma cosmetizarii copacilor din curte. Iata!


obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

sursa foto