Obiecte decorative realizate din mingi – 11 idei creative DIY

0
2375

11 proiecte minunate de obiecte decorative pentru gradina realizate din mingi

Obiecte decorative ca cele de astazi nu sunt greu de realizat, asa ca va invitam sa vedeti ce puteti face din mingile cu care jucati fotbal si pe care le aveti uitate pe undeva.


Putem afirma ca obiectele decorative pentru gradina sunt dintre cele mai diversificate. De ce spunem asta? Pentru ca puteti realiza unele pana si din mingi. Da ati citit bine. Iata cum o minge cu care se joaca cei mici dar si cei mari deopotriva,  poate deveni un obiect decorativ pentru gradina casei tale destul de interesant spunem noi. Iar singurele accesorii sunt o minge, putin lipici si niste bilute din sticla sau chiar nasturi, care nu costa foarte mult si iata cum se pot realiza cu mare usurinta niste figurine pentru gradina cum ar fi broscutele, spre exemplu.

Asezate mai apoi pe un suport din metal, pot fi incadrate la categoria obiectelor decorative care starnesc interesul din prima.

Nu ne ramane decat sa va uram spor la lipit si bineinteles ca asteptam sa ne trimiteti fotografii cu obiecte decorative realizate chiar de voi, inspirate din ideile creative prezentate de pagina noastra Do It Yourself.


obiecte decorative 1

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative 4

obiecte decorative 5

obiecte decorative 6

obiecte decorative 7

 

MINOLTA DIGITAL CAMERA

obiecte decorative 9

obiecte decorative

obiecte decorative 11

via