Oboseala, epuizarea si starea greoaie se pot sterge cu o detoxifiere

0
197

Oboseala, epuizarea si starea greoaie se pot sterge cu o detoxifiere

Daca te simti obosit, epuizat si ai o stare greoaie, o detofixiere poate fi ideala pentru tine, mai ales daca ai avut o dieta prea permisiva in ultima perioada.


O perioada de detoxifiere isi spune cuvantul pentru persoanele care au trecut printr-o perioada mai grea din punct de vedere al alimentatiei. Ti-am pregatit aici cateva sfaturi care te vor ajuta sa elimini toxinele.

Frunzele de papadie

Frunzele de papadie sunt un diuretic natural si incurajeaza productia si eliminarea urinei. Frunzele stimuleaza, de asemenea, ficatul si vezica biliara.

Cum se folosesc? Poti face o infuzie cu 1-2 lingurite de frunze uscate de papadie in apa fierbinte. Se beau aproximativ 3 cani pe zi.


Turita – Detoxifiere

Turita este un purificator limfatic. Turita este considerata un tonic eficient si bland pentru sistemul limfatic, care aduna toxinele si organismele straine din corp si le elimina din circuitul sangvin. E folosita in mod specific pentru situatia in care glandele limfatice sunt marite cronic sau congestionate si cand exista si probleme de piele, precum acneea sau eczemele.

Cum se folosesc? Poti face o infuzie dintr-o lingurita de parti aeriene uscate de turita in apa fierbinte. Bea 3 cani pe zi. Ca varianta, poti face suc de planta proaspata si bea intre 5 si 15 de 3 ori pe zi.

Alimente cu efect antiinflamator – Ce sa consumi pentru a combate durerea cronica

Avertismente

Cei mai multi oameni se pot apuca in siguranta de o detoxifiere usoara, adoptand cateva zile o dieta cu fructe si legume proaspete, band multa apa si evitand cofeina, tigarile, alcoolul si mancarea procesata. Intr-o detoxifiere pot aparea uneori efecte secundare pasagere. Acestea pot fi probleme gastrointestinale usoare, dureri de cap, dureri musculare sau de articulatii, oboseala si eruptii pe piele.


Top 6 alimente recomandate de specialisti care te ajuta sa scapi de stres

sursa foto: Pinterest