Oglinda, un detaliu simplu care confera eleganta incaperilor – Idei de amenajari

0
1090

Oglinda, un detaliu simplu care confera eleganta incaperilor – Idei de amenajari

Oglinda este acel obiect cu o suprafata neteda si lucioasa, acoperit pe una din parti cu un strat metalic, avand propietatea de a reflecta razele de lumina, formand pe partea lucioasa imaginea lucrului respectiv. Este pur si simplu definitia oglinzii si nu este ceva ce nu stiam. Insa ceea ce vrem noi sa scoatem in evidenta, este faptul ca decorurile care se pot realiza cu ajutorul acestor obiecte simple, pot fi cu adevarat spectaculoase.


In general, atunci cand ne ocupam de amenajarea casei, incaperi precum livingul sau dormitorul se afla primele pe lista noastra de prioritati, scapand uneori din vedere mici detalii cum sunt decoratiunile care fac din ambientul respectiv unul cald si primitor, decoratiuni cum sunt oglinzile, spre exemplu.

Pentru a pastra o linie moderna si in armonie deplina cu restul amenajarilor din casa, detalii cum sunt oglinzile contribuie din plin la infrumusetarea tuturor incaperilor din casa. De o oglinda avem nevoie si in holul de la intrare, si in baie dar si in livingul spatios. Dar sa nu uitam de dormitor. Cu alte cuvinte peste tot in casa.

Decorurile din imaginile de astazi sunt niste decoruri cat se poate de simple, insa ceea ce le evidentiaza este forma lor si modul cum sunt aranjate pe suportul din metal.


Cu permisiunea voastra, ne exprimam si noi parerea, adaugand ca le gasim destul de elegante astfel incat sa ni le dorim in casa, tocmai pentru a avea un interior cat mai sofisticat.

Credem deasemenea ca exista o multime de ateliere specializate care pot oferi astfel de modele, noi contribuind doar cu ideile.

Oglinzile se potrivesc foarte bine in incaperi cum sunt holurile sau livingurile spatioase, cu alte cuvinte exact acolo unde este nevoie de un design simplu, dar elegant.


oglinda

oglinda

oglinda

oglinda

oglinda

 

 

 

sursa foto