Organizare minutioasa in baie – Idei de depozitare a lucrurilor

0
1074
organizare minutioasa

Organizare minutioasa in baie – Idei de depozitare a lucrurilor

Invata cum sa ai o organizare minutioasa in baie. Sa locuiesti intr-un apartament micut nu este deloc usor, mai ales atunci cand vine vorba de organizare si depozitarea lucrurilor. Cu toate acestea, atunci cand ai casuta ta, caminul tau, atunci te simti cel mai bine.


De aceea, fie ca stai intr-un apartament al tau sau in chirie, alege ideile de mai jos care te vor ajuta sa te inspiri atunci cand vine vorba de organizarea lucrurilor din baie.

O baie mica poate fi greu de organizat, insa noi te ajutam cu o serie de idei fantastice pentru o organizare minutioasa in baia ta.

Spatii mici folosite pentru depozitare – Organizare minutioasa in baie

Daca ai vreun spatiu intre perete si oglinda, alege sa construiesti aici cateva rafturi pentru depozitare. Acestea te vor ajuta sa depozitezi prosoape, hartia igienica si chiar si produsele cosmetice de care ai nevoie in baie. Profita de fiecare coltisor din camera pe care il ai liber pentru a depozita lucrurile tale.


Foloseste pana si spatiul de pe rezervor

Spatiul de pe rezervor poate fi folosit pentru a fixa aici un mic suport. Poti depozita pe el de la reviste pe care sa le citesti cand faci o baie calda, betisoarele de urechi si chiar si o mica pisa de decor. Nu uita ca depozitarea este importanta, dar profita si de locurile micute pentru a aseza si cate o piesa de decor aici.

Spatiul de sub chiuveta

Multa lume se gandeste ca spatiul de sub chiuveta este prea mic pentru a fi folosit drept loc de depozitare. Cu toate acestea, el te poate salva cand vine vorba de rezervele de la toaleta, rezervele de sapun, sampon sau alte lucruri necesare in baie. Alege sa il folosesti pentru a depozita, indiferent de cat de micut pare acest loc.

sursa foto: Pinterest & Pixabay