Organizarea practica si eficienta a hainelor pe suporturi din lemn

0
838
organizarea practica si eficienta a hainelor

Organizarea practica si eficienta a hainelor pe suporturi din lemn

Nu exista termenul de „prea multe idei” atunci cand vine vorba de organizare si depozitare. De aceea, articolul de astazi va prezinta o serie de idei pentru a aranja hainele pe suporturi create din lemn. Organizarea practica si eficienta a hainelor tale este foarte importanta, mai ales intr-o casa micuta.


Refolosirea unor scari vechi

Scarile vechi din lemn pot fi refolosite pentru a realiza noi suporturi pentru hainele tale. Bineinteles ca poti folosi si scari noi, fie ele din lemn, din metal sau din plastic ori alte lucruri ce pot sta fixe pentru a putea sustine o bara simpla.

Bara poate fi din plastic sau metal, insa ai grija ca ea sa fie destul de fixa pentru a putea sa suporte cateva umerase cu haine sau pulovere mai groase.

Suporturi pentru haine din metal

Suporturile pentru hainele tale sunt extrem de practice si de utile. Partea buna este ca aici poti sa iti lasi hainele pe care sa le imbraci a doua zi deoarce in dimineata respectiva esti prea somnoroasa pentru a iti cauta cu ce anume sa te imbraci.


De aceea, aceste ornamente practice pot fi folosite drept suporturi pentru haine, dar si pentru incaltamine sau bijuterii. Alege-ti atat hainele, incaltamintea, bijuteriile si geanta pe care o vei purta a doua zi pentru a putea sa iti faci urmatoarea dimineata mai usoara.

O alta modalitate de a folosi aceste suportui este pentru hainele ce tocmai au fost calcate. Daca esti genul de persoana care sa calce hainele pentru intreaga saptamana, asigura-te ca acestea nu au fost calcate apoi inghesuite in sifonier deoarece se pot sifona foarte repede. Pozitioneaza-le ceva mai rasfirat si lasa-le spatiu intre ele pentru a te asigura ca munca de a le calca nu a fost in zadar.

Suport din lemn pozitionat pe hol

Aceste suporturi din lemn pot fi folosite si pentru casele in care un cuier ar ocupa prea mult spatiu. Sunt practice, iar daca le construiesti si un suport pentru incaltamine sunt ideale pentru a fi pozitionate pe holul casei tale. 


sursa foto: Pinterest