Ornamente cu stil in gradina – Idei de amenajari cu gabioane, dar nu numai

0
3489

Ornamente cu stil in gradina – Idei de amenajari cu gabioane, dar nu numai

Fiecare are propriul stil de a-si amenaja gradina. Unii prefera doar amenajarile cu flori, altii prefera decorurile rustice. Dar mai exista o categorie. Aceea a amenajarilor spectaculoase din punct de vedere estetic. Tocmai de aceea ne-am gandit la cateva idei de ornamente cu stil, mai precis ornamente de tip gabioane, dar nu numai.


Ornamente cu stil sau cum amenajam cat mai original gradina

In opinia noastra, piatra de rau nu este altceva decat un material oarecare. Dar daca stim sa o valorificam din punct de vedere estetic, cu siguranta vom ramane uimiti de multitudinea de ornamente care se pot realiza cu ajutorul ei. Tocmai din acest motiv am pregatit mai jos cele mai frumoase idei de decoratiuni pentru gradina casei.

ornamente cu stil ornamente cu stil

Sfere din beton ca idei de amenajari in gradina

O alta categorie de ornamente cu stil sunt sferele din beton. Goale la interior, acest tip de ornamente sunt ideale pentru a decora marginea teraselor, portiunile cu gardul sau spatiile din imediata vecinatate a casei. Cat despre felul cum se realizeaza, va lasam mai jos un scurt tutorial reprezentat printr-o imagine, tutorial care speram noi sa va ajute in proiectele voastre creative.

ornamente cu stil ornamente cu stil ornamente cu stil

Decoratiuni de tip gabioane ca stil de amenajari in gradina

Putem numi gabioanele un stil indraznet de a pune in evidenta gradina. Potrivite mai degraba pentru gradinile spatioase, acest tip de ornamente sunt spectaculoase din punct de vedere estetic, dar in acelasi timp sunt si atractive. Atractive datorita formelor, indiferent daca este vorba despre gabioane conice, sub forma de sfere sau patrate.


ornamente cu stil

 

Idei indraznete intr-un spatiu generos

Nu oricine ar indrazni sa-si amenajeze gradina cu gabioane. Dar daca va numarati printre persoanele mai nonconformiste carora le plac decorurile originale, va sugeram aceste idei de amenajari.

Priviti si va inspirati din aceste idei de ornamente care transforma tot decorul intr-o clipa!

sursa foto: Pinterest