Ornamente diferite, colorate pentru o curte prietenoasa, dinamica

0
1817

Ornamente diferite, colorate pentru o curte prietenoasa, dinamica

Transforma curtea intr-un spatiu dinamic cu aceste ornamente diferite, absolut superbe, realizate din materiale reciclate. De la paleti din lemn, scari si usi vechi pana la alte tipuri de materiale ce pot fi reciclate, toate sunt transformate in ornamente deosebite.


Inspira-te din galeria foto de mai jos si alege si tu decoratiunile potrivite pentru curtea sau gradina ta. Transforma curtea intr-o oaza de relaxare in care iti face placere sa petreci timpul zi de zi.

Decoratiuni unice realizate dintr-o barca veche

De la lucruri simple din lemn pana la ornamente unice, toate pot fi transformate in suporturi pentru florile tale.

De exemplu, o barca veche poate fi refolosita si transformata intr-un suport creativ pentru ghivecele de flori. Aranjeaza ghivecele aici si transforma barca intr-un spatiu decorativ ce iese in evidenta.


Cauciucuri revopsite si refolosite

Cauciucurile revopsite sunt refolosite deseori in curte si gradina. Putand fi transformate atat in corpuri de mobilier, cat si in suporturi pentru flori, aceste caucicuri sunt extrem de versatile.

Casa si gradina ta vor fi mult mai colorate cu ajutorul unor astfel de ornamente superbe aranjate aici. Pot fi colorate in nuante aprinse, nuante care sa iti aduca aminte de primavara si de culorile ei pline de viata.

Corpurile vechi de mobilier scoase in evidenta

Corpurile vechi de mobilier pe care nu vrei inca sa le arunci pot fi scoase in evidenta. Nu le mai folosesti in casa deoarece ai renovat, insa le poti folosi in curte, ca si decor superb.


Proiecte cu gradini verticale pentru a iti scoate in evidenta florile

Top 107 cele mai frumoase proiecte realizate din cauciucuri vechi

sursa foto: Pinterest