Ornamente din ghivece – Toamna aceasta coloram gradina cu proiecte DIY

0
2126

Ornamente din ghivece – Toamna aceasta coloram gradina cu proiecte DIY

Dintre toate anotimpurile toamna este cea mai nuantata. Doar acum intalnim peisaje incantatoare care ne odihnesc privirea. Toamna nu are nevoie de vesminte scumpe. Ea vine imbracata in fiecare an in propriul covor de frunze. Covor care infrumseteaza gradinile. Frumoase sunt si aceste idei de ornamente din ghivece. Ornamente pe care le putem realiza cu usurinta dintr-o multime de accesorii la indemana.


Ornamente din ghivece – Accesorii necesare

Cu siguranta ati ghicit care sunt principalele accesorii. Exact, sunt ghivecele. Din ele putem realiza ornamente sub diferite forme. De la toate vietatile naturii si pana la mascote colorate si amuzante. Haideti sa urmarim cum putem folosi ghivecele intr-un mod creativ.

ornamente din ghivece

Cum sa infrumusetam gradina toamna – Idei creative

Oare mai este nevoie sa infrumusetam gradina cand avem toamna de partea noastra? Noi spunem ca da. Da, pentru ca putem aduce in decor si alte nuante decat cele pe care acest anotimp ni le ofera cu generozitate. Da, pentru ca putem aduce in decor ornamente amuzante. Si un ultim da, pentru ca sunt proiecte minunate.

ornamente din ghivece

Cum sa dam expresivitate ornamentelor din ghivece din ceramica

Nici nu vrem sa ne intrebam cum ar arata aceste ornamente fara un pic de expresivitate, deoarece stim raspunsul. Totul tine de detalii precum ochi, nas si gura, detalii care pot fi conturate cu ajutorul markerelor semipermanente. Dar ce facem noi ceilalti care nu avem talent la pictat? Ne rezumam la cele mai simple desene. Iata!


ornamente din ghivece ornamente din ghivece

Accesorizam creativ ornamentele din ghivece

A fi creativ nu inseamna doar ornamente spectaculoase. A fi creativ mai inseamna si accesorii colorate. Accesorii precum bucati de materiale cu imprimeuri bogate sau flori decorative. Asadar daca ne dorim toamna aceasta o gradina pastelata, o putem infrumuseta inspirandu-ne din aceste idei de ornamente realizate din ghivecele care ne-au ramas de vara trecuta.

ornamente din ghivece ornamente din ghivece ornamente din ghivece ornamente din ghivece

sursa foto