Ornamente din lumanari – 17 idei frumoase din care sa ne inspiram

0
9506

Ornamente din lumanari – 17 idei frumoase din care sa ne inspiram

Faptul ca in aceste zile va prezentam o multime de idei de ornamente de sezon, este pentru ca ne apropiem cu pasi marunti, dar repezi, de sarbatorile de iarna. Si pentru ca urmeaza o perioada destul  aglomerata din toate punctele de vedere, iar cand spunem aglomerata ne referim la activitatile casnice, dar si la goana prin magazine cu lista de cumparaturi in mana, mai mult ca sigur vom lasa decoratiunile pe ultimul loc. Dar de ce sa le lasam in coada listei, cand avem atatea idei din care sa ne inspiram. Ca de exemplu, din aceste idei de ornamente din lumanari.


Dar de ce ornamente din lumanari?

Cu totii folosim lumanarile decorative atunci cand vrem sa cream decoruri minunate in casa. Mai mult de atat, sunt nelipsite de pe mesele festive. Ei bine, nici macar de sarbatori nu ar trebui sa le lasam uitate intr-un colt al camerei, ci ar trebui sa le transformam in decoratiuni spectaculoase. Cum? Va spunem prin intermediul imaginilor de astazi.

Lumanarile colorate ca idei de piese principale de decor pe masa de Craciun.

Idei de decoruri rustice realizate cu ajutorul lumanarilor decorative.


Ne jucam cu imaginatia si transformam lumanarile in ornamente spectaculoase

Pentru a transforma lumanarile in decoratiuni spectaculoase, avem nevoie de o serie de accesorii, banale de altfel. Spre exemplu, putem folosi globurile pentru a da culoare ornamentelor de iarna. Funditele sunt o alta categorie de accesorii care infrumuseteaza tot decorul.

Ornamente din lumanari – Proiecte pentru masa de sarbatori

Am spus mai inainte ca lumanarile decorative sunt nelipsite de pe mesele festive. Iata, asadar un bun prilej de a infrumuseta decorul de sarbatori cu aranjamente spectaculoase realizate din lumanari parfumate.

Pentru un plus de efect, poate ca nu ar fi rau sa aplicam din loc in loc putin spray auriu.


ornamente din lumanari ornamente din lumanari ornamente din lumanari ornamente din lumanari

sursa foto: Pinterest