Ornamente pentru gradina realizate din cauciucuri – Partea I

0
17676
cauciucuri

Ornamente pentru gradina realizate din cauciucuri – Partea I

Am pregatit pentru tine o multime de ornamente superbe realizate din cauciucuri. Creative, utile si practice, pot fi create de tine chiar astazi.


Nu ai nevoie decat de cauciucuri vechi, cauciucuri pe care le-ai schimbat si pe care nu vrei sa le mai refolosesti pentru masina ta pentru ca s-au invechit. De asemenea, poti folosi si cauciucuri partial rupte deoarece sunt ideale pentru orice fel de astfel de proiecte colorate si haioase pentru gradina sau curtea ta.

Scari realizate cu ajutorul unor astfel de cauciucuri

Daca ai nevoie de cateva scari sau poate de o mica alee in gradina ta, atunci aceste cauciucuri sunt ideale pentru tine. Ele pot fi fixate in pamant si transformate in scari pentru casa ta.

Suport pentru florile tale

Florile tale au nevoie de un suport creativ? Daca te-ai saturat de simplele ghivece pentru gradina ta, atunci aceste suporturi superbe pentru florile tale sunt ideale pentru o curte colorate. Asteapta si tu primavara cu ajutorul acestor proiecte frumoase, pline de viata.


Indiferent de anotimp, chiar daca florile nu sunt inca inflorite, aceste proiecte colorate te ajuta sa iti pastrezi gradina colorata si plina de viata pana cand soarele isi face aparitia. Apoi, florile frumoase vor incepe sa infloreasca si vor face ca gradina ta sa fie cel mai frumos loc in care sa iti petreci timpul, sa te relaxezi.

Vopseste anvelopele in diferite culori

Culorile aprinse, culorile ce ne aduc aminte de primavara, de razele soarelui si de flori, acelea sunt culorile pe care trebuie sa le folosim si noi in curtea noastra. Opteaza pentru galben aprins, roz, verde, violet, albastru, dar si portocaliu pentru a vopsi suporturile pentru florile tale.

Fie ca vorbim de sticle din plastic, anvelope sau alte ornamente, cu cat sunt mai colorate, cu atat sunt mai frumoase.


sursa foto: Pinterest