Ornamente pline de viata pentru o terasa superba si colorata

0
1098
terasa superba si colorata

Ornamente pline de viata pentru o terasa superba si colorata

O terasa superba si colorata poate fi obtinuta cu ajutorul ornamentelor cu flori spectaculoase, realizate din lucruri vechi, reciclate.


Ai nevoie de imaginatie si de vopsea colorata, spray sau culori tip acuarela pentru a colora lucrurile vechi.

Coloreaza peretele lateral al casei tale – Decoreaza o astfel de terasa superba si colorata

Alege o culoare aprinsa, cum este galben sau portocaliu pentru a vopsi peretele lateral al casei tale. Aici poti sa amenajezi un spatiu de relaxare, un loc pentru a te odihni, a citi sau pentru a sta la un cocktail impreuna cu cei dragi.

Un minibar mic, dar practic este binevenit intr-un astfel de loc. Il poti construi din paleti din lemn sau dintr-un suport de metal mai vechi, revopsit si redecorat. Pozitioneaza aici un suport pentru limonada si un spatiu unde poti sa prepari cocktail-ul, bauturi racoritoare sau deserturi rapide de vara, cu fructe.


Foloseste perne pufoase, confortabile si colorate

Orice spatiu de relaxare are nevoie de perne confortabile, moi si de o patura pentru serile racoroase. Bineinteles, de aici nu trebuie sa lipseasca lumina ambientala.

Alege lumanari parfumate pentru serile de vara sau lumina de tip instalatie LED pentru ca spatiul sa fie luminat permanent.

Lumina schimba atat ambientul spatiului, dar il face si un loc mai romantic, mai intim si mai placut pentru relaxarea ta si a celor dragi.


Descopera si aceste 14 modalitati unice de a aranja ghivecele suspendate cu flori colorate

Coloreaza gardul sau poarta casei tale

Alege sa ai o piesa de rezistenta colorata care sa atraga atentia. Un astfel de gard colorat sau poate o bancuta vopsita in culorile curcubeului.

Orice astfel de spatiu va scoate locul in evidenta si il va face mai atragator pentru tine si musafirii tai.

sursa foto: Pinterest