Ornamente spectaculoase cu flori si plante pentru o curte de vis

0
5623

Ornamente spectaculoase cu flori si plante pentru o curte de vis

Florile colorate si plantele verzi, bogate sunt ideale pentru a infrumuseta un spatiu simplu. Inspira-te din aceste idei pentru a te bucura de o curte care sa aiba astfel de ornamente spectaculoase.


De la gradini verticale pana la plante pozitionate in curtea ta in moduri diferite, toate aceste superbe ornamente iti transforma gospodaria. Indiferent ca ai o gospodarie decorata modern, rustic sau vintage, decoratiunile de mai jos isi gasesc loc in orice fel de spatiu.

Foloseste elemente naturale pentru a realiza ornamente spectaculoase

Elementele naturale incluse in decoratiunile realizate de tine sunt superbe. Fie ca vorbim de caramida, lemn sau piatra naturala, toate elementele de acest gen se potrivesc in curte.

Piatra naturala, de exemplu, poate fi folosita atat pentru decor, cat si pentru a realiza cu ea ornamente deosebit de frumoase, dar si proiecte utile. Aleile pot fi pavate cu piatra naturala. De asemenea, daca ai o fantana, aceasta poate fi si ea decorata folosind piatra naturala.


Cele mai frumoase aranjamente cu flori pentru gospodaria ta

Modalitati absolut superbe de a amenaja spatiul din fata casei

Biciclete transformate in suporturi colorate, superbe pentru flori

Aranjarea plantelor in plan vertical

Economisesti spatiul, florile se vad frumos, iar tu poti sa alegi o multime de materiale pe care sa le transformi in suporturi pentru ghivece.

Asezarea ghivecelor pe trepte – ornamente spectaculoase

Daca nu stii cum sa aranjezi ghivecele tale, treptele de la casa pot fi suporturi excelente pentru ele. Opteaza pentru flori precum muscate, ele fiind plante ce au nevoie de soare, dar si de ingrijire din partea ta aproape zilnic.

Alege sa asezi ghivecele pe trepte si bucura-te de un decor superb.


Decorarea spatiilor delimitatoare

Fie ca discutam despre delimitarea casei sau despre delimitarea aleilor, aceste spatii pot fi decorate cu flori colorate. Nu numai ca locul va fi pus frumos in valoare, dar decorarea spatiilor delimitatoare cu flori este o idee excelenta pentru orice curte.

sursa foto: Pinterest