Ornamente spectaculoase pe care le putem face din cescutele de cafea

0
3855

Ornamente spectaculoase pe care le putem face din cescutele de cafea

Sa ne bucuram de ultima luna de toamna sau de aceste ornamente spectaculoase? De amandoua spunem noi. De toamna pentru ca este pe sfarsite, iar de aceste ornamente pentru ca sunt spectaculoase si le putem face intr-o clipa. Recunoastem ca am exagerat cu “intr-o clipa”, dar daca ne straduim putin, cu siguranta le putem face intr-o dupa-amiaza de weekend. Dar sa vedem despre ce decoratiuni este vorba.


Cum transformam cescutele pentru cafea in ornamente spectaculoase

Inainte de a vedea cum putem transforma cescutele pentru cafea in decoratiuni umitoare, propunem sa aflam ce fel de accesorii ne trebuie. Este de la sine inteles ca principalul accesoriu, fara de care nu le putem realiza, este setul compus dintr-o ceasca si o farfuriuta. Un alt accesoriu obligatoriu este lipiciul, care ar trebui sa fie transparent si de buna calitate. Mai avem nevoie de o bucata de sarma si de cateva flori artificiale. Optional putem folosi frunze, nuci, ghinde, castane sau fire de paie.

Cescute plutitoare – Imaginatie si creativitate la un loc

Le-am denumit sugestiv cescute plutitoare, deoarece imaginea lor ne face sa credem ca sunt suspendate in aer. Iata!


ornamente spectaculoase ornamente spectaculoase ornamente spectaculoase

Nu este obligatoriu sa folositi doar cescute pentru cafea. La fel de frumoase vor fi si daca veti folosi ceainice sau cutiute din metal.

ornamente spectaculoase

Ornamente spectaculoase – Mod de lucru

Firesc este acum sa descriem in cateva cuvinte si modul de lucru. Am spus in cateva cuvinte, deoarece imaginile de astazi sunt mult mai explicite decat am putea noi descrie modul de lucru. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa lipiti bucata de sarma, sau orice obiect metalic, in interiorul cescutei, iar capatul opus se lipeste de farfuriuta. Dupa ce bucata de sarma a fost fixata, se poate incepe decorarea cu accesoriile mentionate mai sus. Sau cum ne place noua sa spunem: restul nu este decat imaginatie.

sursa foto: Pinterest