Ornamente spectaculoase pentru a infrumuseta ferestrele de Craciun

0
1099
ferestrele de Craciun

Ornamente spectaculoase pentru a infrumuseta ferestrele de Craciun

Iata cateva ornamente spectaculoase pentru a infrumuseta ferestrele de Craciun! Cand vine vorba de ornamente, doar imaginatia ne impiedica sa facem cele mai frumoase proiecte. De aceea, ornamentele de astazi sunt create pentru a infrumuseta ferestrele de Craciun. Decoreaza-le cu lumini, cu zapada artificiala, cu forme de Craciun sau cu alte decoratiuni simpatice.


Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a decora ferestrele casei tale atat in interior, cat si pe exterior.

Foloseste crengute de brad

Pentru a aduce in casa ta mirosul de Craciun, foloseste-te de crengutele de brad. Acestea sunt ideale pentru ferestre, insa ai grija sa nu le pui foarte aproape de calorifere. Te poti folosi si de fundite sau alte decoratiuni precum globurile colorate pentru a orna ferestrele.

Alege ornamentele handmade

Ornamentele handmade sunt cele pe care le faci singur, cu ajutorul hartiei simple, a unui lipici si a unor foarfece. Decoratiunile pentru ferestre pot fi realizate chiar de tine, fara sa cheltuiesti prea multi bani.


Decoreaza cu lumini de Craciun

Luminile de Craciun sunt o modalitate excelenta pentru a te bucura de lumina si pe timp de seara. Acum ca zilele sunt mult mai scurte, ne este mereu dor sa mai avem lumina in casa, in birou sau in curte. De aceea, instalatiile de Craciun au un rol foarte important: pe langa faptul ca ele lumineaza spatiile, iti ofera si o stare de bine mai accentuata si te duce cu gandul la Craciun si la frumoasele sarbatori de iarna.

Decoreaza ferestrele de Craciun

Intr-un mic colt al casei tale iti poti crea propriul spatiu de relaxare. Ai nevoie de perne confortabile, de paturi pufoase, de un mic bradut ce are luminite de Craciun si de o fereastra pentru a te bucura de peisaj.

Apoi, te poti relaxa aici cu un ceai si o carte buna. Serile tale vor fi mult mai frumoase intr-un astfel de spatiu comod.


sursa foto: Pinterest