Ornamente sub forma de dovleci – 18 proiecte handmade care ar trebui incercate

0
3460

Ornamente sub forma de dovleci – 18 proiecte handmade care ar trebui incercate

Pentru a fi in ton cu acest anotimp minunat si pentru a ne bucura de decoruri incantatoare, ne-am propus ca in acest articol sa va dezvaluim cateva idei de ornamente sub forma de dovleci. Nu vrem sa credeti ca am facut o pasiune pentru astfel de obiecte decorative, ci pur si simplu ne plac pentru ca ne infrumuseteaza casa.


Idei de materiale din care putem realiza ornamente sub forma de dovleci

Exista o multime de lucruri din care putem realiza ornamente sub forma de dovleci. Ca de exemplu, baloanele. Putin probabil sa ne credeti, dar asa si este. Baloanele, lucruri pe care de obicei le folosim pentru a inveseli atmosfera in casa cu diverse ocazii, sunt ideale pentru a fi transformate in decoratiuni sub forma de dovleci. Cum le realizam? Simplu. Taiem cateva bucati de sfoara, sa spunem vreo 8, si le innodam pe toate la un capat. Umflam balonul, il legam la unul din capete cu bucatile de sfoara si il modelam in asa fel incat sa-i dam o forma de dovleac. Dar asta nu e tot. Lipim peste balon mai multe bucati de ziare, dupa care le coloram cu un spray vopsea care se gaseste intr-o gama variata de nuante. Recomandam aracetul ca substanta ideala pentru lipit bucatile de ziar.

Codita dovleacului decorativ o putem confectiona dintr-o hartie mai groasa. Iar pentru a-i da aceasta forma, pur si simplu o rasucim.

ornamente sub forma de dovleci ornamente sub forma de dovleci ornamente sub forma de dovleci ornamente sub forma de dovleci

Resturile de materiale textile, ideale pentru confectionat ornamente sub forma de dovleci

Resturile textile sunt o alta categorie de materiale din care pot fi confectionate decoratiuni sub forma de dovleci. Catifeaua sau panza de sac sunt doar doua dintre materialele textile ideale pentru a fi folosite sau mai bine spus refolosite in proiecte creative de acest fel. Iata!


 

sursa foto: Pinterest