Ornamente superbe pentru gradina ta realizate din lemn neprelucrat

0
16432
lemn neprelucrat

Ornamente superbe pentru gradina ta realizate din lemn neprelucrat

Descopera cum poti pune in valoare unele bucati de lemn neprelucrat cu ajutorul acestor ornamente absolut spectaculoase pentru casa si gradina.


Primavara si vara sunt anotimpuri care ne bucura prin culoarea frumoasa pe care ne-o ofera florile, dar si prin faptul ca aceste anotimpuri ne permit sa petrecem mai mult timp in natura.

De aceea, in articolul de astazi am pregatit o galerie foto impresionanta, galerie foto ce cuprinde o multime de proiecte realizate din lemn neprelucrat.

De ce sa alegi ornamente din lemn neprelucrat?

1. Le poti face chiar tu

Partea buna este ca nu trebuie sa cheltuiesti o multime de bani pentru a avea si tu astfel de ornamente din lemn. Acestea pot fi facute chiar de tine, iar daca ai putina imaginatie si creativitate, acestea vor iesi mai frumos decat acestea din galeria foto de mai jos.


2. Sunt interesante

Trebuie sa recunoastem faptul ca lemnul neprelucrat are forme interesante si absolut toate sunt unice, diferite si fantastice.

3. Forma lor deosebita se potriveste perfect in gradina

Sunt din lemn, astfel ca materialul se incadreaza perfect in orice fel de design. Mai mult decat atat, lemnul neprelucrat are o forma deosebita, forma care se potriveste de minune in curtea sau gradina noastra. Le poti aseza langa florile pe care le ai deja sau langa copacii din curtea ta.

4. Poti realiza un suport pentru flori din lemn neprelucrat

Din acest lemn cel mai bine este sa realizezi suporturi pentru florile tale. Sunt perfecte pentru curtea ta si ele sunt cele care ofera culoare si viata ornamentelor.


Florile colorate, pline de viata, dar si lemnul se incadreaza perfect intr-un decor de poveste. Decorul poate face parte din curtea ta, asa ca alege si tu sa te inspiri din proiectele de mai jos pentru a realiza ornamente si decoratiuni frumoase.

sursa foto: Pinterest