Ornamente superbe pentru un Craciun de poveste anul acesta

0
328

Ornamente superbe pentru un Craciun de poveste anul acesta

Orneaza-ti casa cu decoratiuni absolut superbe pentru a te bucura de un Craciun de poveste, o sarbatoare cu adevarat spectaculoasa. Cea mai asteptata sarbatoare din an se petrece in familie, in propriul camin, impreuna cu toti apropiatii nostri.


Anul acesta ne bucuram de un Craciun de poveste in propria locuinta cu ajutorul ornamentelor diferite, elegante, absolut superbe.

Alegerea ornamentelor elegante pentru un Craciun de poveste

De la decoratiuni aurii pentru pomul tau, pana la luminile alese in casa, daca vrei sa asortezi decorul elegant cu ornamentele de Craciun, simplitatea este solutia ideala.

Anul acesta poti alege sa impodobesti bradul de Craciun in nuante simple, nuante de auriu si argintiu pentru a te bucura de o sarbatoare cu adevarat frumoasa. Globurile mari se potrivesc de minune in bradul nostru, dar poti alege si ornamente cu animalute de plus sau chiar flori frumoase. Sarbatoarea cea mai asteptata din an vine cu o multime de ornamente ce iti pot bucura sufletul.


Decorul alb ce ne aduce aminte de frumoasa zapada

Plapuma de zapada care acopera totul atunci cand ninge este un decor de poveste ce ne duce cu gandul la basmele din copilarie. Daca vrei ca in casa decorul sa semene cu acest frumos peisaj de iarna, atunci poti alege ornamente albe. De la fata de masa, farfuriile, dar si lumanarile pot fi alese in nuante de auriu, argintiu, dar si intr-un alb superb.

Mai mult decat atat, te poti bucura de ornamente pozitionate si pe corpurile de iluminat, atat cat spatiul iti permite. Crengutele de brad sunt ideale pentru acest decor de vis. Ele ofera nu doar peisajul, ci si un miros extrem de placut de iarna.

Idei pentru a prepara o mancare de Craciun nu doar apetisanta, ci si frumoasa

sursa foto: Pinterest