Ornamente superbe realizate cu ghivece, perfecte pentru curte

0
5365
ornamente superbe realizate

Ornamente superbe realizate cu ghivece, perfecte pentru curte

Descopera cum poti sa iti infrumusetezi curtea cu ajutorul acestor ornamente superbe realizate numai din ghivece. Sunt practice, extrem de frumoase si in galeria foto de mai jos ti-am pregatit peste 40 de idei creative pe care sa le poti pune si tu in aplicare, in propria gospodarie.


Ornamentele realizate din ghivece sunt ideale pentru curte, gradina si pot fi realizate chiar de tine. Cu putina imaginatie, indemanare si cu ajutorul unor ghivece din ceramica poti sa realizezi adevarate ornamente superbe pentru casa sau curtea ta.

Gradini verticale realizate pentru economisirea spatiului

Gradinile verticale pot sa te ajute sa economisesti spatiul, mai ales daca locuiesti la o curte mica sau intr-un apartament. Pe balconul apartamentului tau poti sa amenajezi o gradina verticala care sa te ajute sa ai grija de mai multe plante, in acelasi loc. Foloseste paleti din lemn pentru a pozitiona ghivece pe el, astfel incat sa creezi o gradina verticala superba, creativa si practica.

Mai mult decat atat, poti pozitiona aici si plante aromatice, plante precum rozmarin, menta, busuioc sau oregano. Menta este ideala pentru cocktail-uri sau deserturi, dar si pentru ornament. Poti sa cultivi menta chiar la tine in balcon, ea fiind benefica atat pentru sanatate, cat si pentru ca este o planta care contine o multime de vitamine.


Rozmarinul este si el ideal pentru mancaruri, iar oregano poate fi pus in preparate cu cartofi, carne, dar si pentru preparate cu alte legume. Busuiocul este o planta aromatica la fel de benefica, gustoasa si sanatoasa. Se ingrijeste usor si este ideal pentru preparatele cu legume sau carne.

Descopera cum poti sa folosesti ghivecele din ceramica pentru a realiza diferite ornamente pentru o curte superba. Le poti pozitiona atat pe terasa, cat si in curte sau gradina, dar si pe balconul casei tale.

sursa foto: Pinterest