Ornamente superbe realizate din flori colorate, lemn si alte lucruri refolosite

0
3324

Ornamente superbe realizate din flori colorate, lemn si alte lucruri refolosite

Curtea devine spatiul ce te reprezinta atunci cand alegi sa il decorezi cu ornamente superbe realizate din flori si alte lucruri refolosite. Reciclarea lucrurilor si transpunerea lor in proiecte noi pentru curte si gradina reprezinta o modalitate ideala de a fi prietenosi cu mediul inconjurator.


Este important sa infrumusetam curtea si gradina. Aceste spatii sunt cele care ne ajuta sa ne umplem de energie, dar si sa ne bucuram de momentele petrecute in aer liber. De aceea, florile sunt recomandate atunci cand vine vorba de ornamente. Nu uita sa le scoti in evidenta mai mult folosindu-te de suporturi din lemn, cauciucuri vechi, etc.

Florile plantate pe verticala

Poti alege trandafiri cataratori, precum sunt acestia de aici. Ei sunt cu adevarat cuceritori, fiind plante colorate, pline de pasiune. Trandafirii rosii ies in evidenta prin delicatetea lor, dar si prin culoarea cu adevarat superba.

Florile cataratoare au posibilitatea de a crea un decor delimitator pentru un spatiu intim. Acest lucru depinde de forma suportului pe care alegi sa ii plantezi.


Plantarea florilor langa gard

Sa alegi sa iti infrumusetezi gardul inseamna sa aduci un plus de valoare gospodariei tale. Plantarea florilor langa gard te ajuta sa faci acest lucru. Combina florile colorate, iar daca aici este spatiu cu semiumbra, alege sa plantezi flori ce nu au nevoie in permanenta de lumina soarelui.

Infrumusetarea gardurilor micute de langa gradina cu fructe si legume este o metoda excelenta de a iti face gospodaria mai frumoasa.

Plantarea hortensiilor in curte

Hortensiile sunt flori absolut superbe, mari, flori ce se impun in orice spatiu, mai ales intr-o curte primitoare. Culorile frumoase, dar si forma lor aduc o infrumusetare majora in curtea ta.


Hortensiile, o adevarata onoare sa ai in curtea ta astfel de flori superbe

sursa foto: Pinterest