Ornamente superbe in stil rustic pe care o sa le iubesti si tu

0
884
ornamente superbe

Ornamente superbe in stil rustic pe care o sa le iubesti si tu

Daca sunteti adeptul decoratiunilor si ornamentelor realizate cu stil, trebuie sa va spunem ca ati ajuns in locul potrivit. Detalii de exceptie, aranjamente realizate cu gust si o multime de idei ce merita sa fie puse in aplicare! Te invitam sa vezi aici o serie de proiecte.


Proiecte creative si frumoase

Ai nevoie de: ata, ac, margelute, panza de iuta si danteluta. Pentru a coase panza de iuta ai nevoie si de vata sau de o alta bucata moale de material pentru a forma o pernuta, ca cea din poza de mai jos. Puneti-va imaginatia la incercare si coaseti margelutele pe inimioara, apoi taiati dantela. In cele din urma, coaseti si dantela pe inimioara, asa cum doriti voi sau va puteti inspira din poza de mai jos.

 

Saculeti pentru cadouri realizati chiar de voi

Puteti sa realizati astfel de saculeti pentru cadouri, chiar la voi acasa. Cum? Ei bine, aveti nevoie tot de panza de iuta, de cateva carlige mici si de multa imaginatie. Ca in poza de mai jos, coaseti panza de iuta sub forma de saculeti mici. In acesti saculeti puteti sa depozitati bijuteriile, accesoriile de par sau ata si acul pentru cusut. Deoarece sunt mici, acesti saculeti pot fi si practici si usor de folosit. 

Suport pentru tacamuri

Pentru o cina in familie realizata cu mai multa imaginatie, puteti sa coaseti chiar voi astfel de suporturi pentru tacamuri. Nu veti avea nevoie decat de ceva timp liber si de cateva materiale pe care sa le folositi pentru proiect. Suna bine?


Suport pentru pixuri si creioane

Daca veti folosi o cutie de conserva mai veche si de o bucata de panza de iuta pe care sa o lipiti pe aceasta, puteti spune ca suportul e aproape gata!

sursa foto