Ornamente uimitoare de toamna pentru semineul din casa ta

0
257

Ornamente uimitoare de toamna pentru semineul din casa ta

Semineu real sau o macheta decorativa? Pentru ambele ornamente ti-am pregatit idei de decoruri absolut superbe, linistitoare, confortabile.


Anotimpul care soseste dupa o lunga perioada de caldura este un anotimp care ne face sa ne bagam sub patura calda, cu o cana de ceai si cu o carte buna in mana. Toamna este un anotimp festiv, un anotimp care te face sa te simti special si care-ti ofera sansa unui nou inceput.

De aceea, acum este momentul sa te ocupi de redecorarea intregii case in stil tomnatic. De la semineul pe care il ai in sufrageria ta sau chiar un semineu fals pe care l-ai construit ca piesa de decor, ambele spatii pot fi decorate absolut superb, in stil tomnatic.

Cum decoram semineul din casa noastra

In primul rand, daca semineul tau este unul fals, te poti ocupa de realizarea unui mic spatiu care sa para a fi locul pentru foc. Poti pozitiona acolo cateva bucati de lemn reale sau din plastic, ornamente pe care le poti gasi in magazine. Pentru flacara, poti alege luminite cu lumina calda care sa mimeze flacara din semineu. Mai mult decat atat, pentru un efect absolut spectaculos, poti alege si lumanari electrice.


Semineul din casa ta, fie ca este el real sau fals, poate fi decorat cu frunze uscate. De asemenea, poti adauga flori de toamna, dar si dovleci si coronite realizate din fructe uscate si flori.

Pentru a te bucura de un spatiu cu adevarat spectaculos, noi te sfatuim sa adaugi aici cateva ghirlande realizate din frunze uscate. Acestea pot fi confectionate de tine, insa pot fi gasite si in magazinele cu decoratiuni de sezon.

Cele mai frumoase ornamente de toamna pentru bucatarie, inima casei tale


Balcon amenajat in stil hygge, confortabil si relaxant

Terase micute amenajate in stil tomnatic – Idei absolut superbe

sursa foto: Pinterest