Ornamente vintage pentru gradina ta – Ofera gradinii un plus de culoare!

0
706
ornamente vintage

Ornamente vintage pentru gradina ta – Ofera gradinii un plus de culoare!

Astfel de ornamente vintage sunt ideale atat pentru curtile mici, primitoare, cat si pentru gradina casei tale. Fie ca vrei sa decorezi curtea din lateralul casei, curtea din fata, terasa sau gradina, sunt convinsa ca cel putin unul dintre proiectele de mai jos este potrivit pentru tine.


In galeria foto de mai jos vei putea observa usi si geamuri refolosite, farfurii, biciclete, cani si pahare si chiar si piese de mobilier. Aceasta este dovada vie a faptului ca nu trebuie incurajat consumerismul deoarece lumea poate sa refoloseasca obiectele vechi si sa le transforme in decoratiuni noi.

Toata lumea simte nevoie de ceva nou in curte!

Este adevarat ca uneori suntem impinsi sa cumparam ornamente noi deoarece ne plictisim de imaginea pe care o vedem in curtea sau in casa noastra in fiecare zi. De aceea noi, mai ales femeile, suntem tentate sa cumparam decoratiuni si ornamente noi care sa schimbe design-ul si sa il animeze.

Cand vine vorba de ornamente si decoratiuni pentru gradina, pot spune ca putem sa transformam obiectele vechi si sa transpunem in decoratiuni si ornamente noi, ideale pentru curte sau gradina.


Refolosirea unei scari vechi

O scara veche poate fi refolosita si transformata intr-o decoratiune noua, daca o revopsim sau o reconditionam. De exemplu, daca si tu esti tentat sa iti construiesti o gradina verticala pentru a economisi spatiul, o scara veche poate fi ideala in acest sens.

Scara poate folosi drept suport pentru ornamentele tale, astfel incat ghivecele sa fie pozitionate si afisate pe aceasta.

Decoreaza spatiul din jurul unui copac!

Creeaza aici o mica gradina, iar cu ajutorul pietrelor naturale delimiteaza cel loc. De asemenea, poti sa pozitionezi aici ghivece cu flori colorate, frumoase si ideale pentru a infrumuseta locul. Este adevarat ca aceste ghivece pot fi tinute afara doar primavara si vara, chiar si in primele luni de toamna, insa pe timp de iarna ele trebuie bagate la adapost.


sursa foto: Pinterest