Pastram culorile toamnei in aranjamente deosebite – Idei creative

0
832

Pastram culorile toamnei in aranjamente deosebite – Idei creative

Amagiti de frumusetea ei ravasitoare, toamna ne-a prins ca intr-un joc din care nu mai putem iesi. Nu mai putem iesi pentru ca trebuie sa-i admiram culorile. Galben bland, rosu aramiu sau verde pal sunt doar trei din multitudinea de culori care ne inconjoara. Culori pe care le putem pastra in aranjamente deosebite. Exact ca cele din articolul de astazi. Haideti sa le urmarim.


Cum sa realizam aranjamente deosebite de toamna – Idei colorate

Cum sa realizam aranjamente spectaculoase de toamna? Ei bine, tot ea toamna ne invata cum sa facem. Ne invata cum sa fim creativi si cum sa realizam cele mai frumoase decoruri din bogatii pe care le intalnim la tot pasul. Ne invata cum sa facem aranjamente frumoase din toate bogatiile pamantului. Iata!

aranjamente deosebite

Aranjamente colorate de toamna – Idei creative

Spuneam intr-un comentariu postat recent pe pagina noastra, ca decat sa alungam toamna mai bine o pastram intr-un aranjament deosebit. Ramanem aceeasi nostalgici, spunandu-va ca indragim toamna deoarece este un anotimp bland. O admiram pentru ca ne ofera posibilitatea de a decora interiorul cu ornamente viu colorate, dar odihnitoare privirii. Iata!

aranjamente deosebite aranjamente deosebite

Bogatiile toamnei transpuse in ornamente spectaculoase

Imbracata in vesminte colorate, deloc ieftine, toamna stie cum sa se faca admirata. Admirata pentru gratia cu care isi asterne covorul de frunze peste pamantul incalzit de sora ei mai mica, vara. Un anotimp in care imaginatia nu cunoaste limite. Un anotimp in care putem realiza ornamente fara sa ne straduim prea mult deoarece accesoriile sunt la tot pasul. Accesorii precum ghinde, seminte, dovleci, castane, papura sau frunze uscate.


aranjamente deosebite aranjamente deosebite

Nu trebuie sa mai repetam ceea ce stiti deja. Si anume faptul ca asteptam imagini cu cele mai frumoase ornamente pe care le-ati realizat in aceasta toamna. Iar daca va intrebati de ce, va spunem doar atat. Pentru a ne bucura impreuna de frumusetile acestui anotimp deosebit.

 

aranjamente deosebite aranjamente deosebite

sursa foto