Paturi cu spatii de depozitare practice, ideale pentru dormitoarele mici

0
897
spatii de depozitare practice

Paturi cu spatii de depozitare practice, ideale pentru dormitoarele mici

Descopera si tu ce spatii de depozitare practice poti sa ai in dormitorul tau. Niciodata nu avem prea multe spatii de depozitare, indiferent de numarul membrilor din familie. Cu toate acestea, orice spatiu de depozitare ocupa loc in casa ta si poate fi destul de deranjat ca inceperea sa fie mult mai aglomerata. De aceea, exista cateva trucuri pe care le poti pune in aplicare astfel incat sa nu ocupi foarte mult loc in casa ta, dar sa poti sa si ai spatiul necesar pentru depozitarea tuturor lucrurilor.


Un pat cu spatii de depozitare practice este perfect pentru dormitoarele micute, mai ales daca gospodaria ta nu este foarte incapatoare.

Canapea cu lada de depozitare si spatiu functional amenajat lateral

O canapea pentru dormitor sau pentru living room poate fi multifunctionala daca are si un spatiu de depozitare. Mai mult decat atat, rafturile pozitionate in lateralul acesteia sunt ideale pentru carti, telecomanda, tableta sau telefon.

Un astfel de raft lateral poate fi realizat de tine, acasa. Ai nevoie de cateva placi din lemn, putina vopsea si cateva suruburi. Vei reusi sa economisesti timp cautand prin toata incaperea lucrurile pe care le folosesti zilnic.


Pat cu sertare laterale – Spatii de depozitare practice

In timp ce o canapea cu lada de depozitare este extrem de utila, un pat cu spatiu de depozitare tip sertar este si mai folositor. Sertarele sunt excelente pentru lenjeria de pat sau pentru orice alte lucruri pe care vrei sa le depozitezi, dar la care vrei sa ai acces destul de usor.

Astfel de paturi se pot face pe comanda, sunt extrem de practice si te ajuta sa economisesti timp. In general, paturile au spatii de depoziare la care ai acces doar daca ridici salteaua, insa aceste sertare laterale sunt mult mai practice.

Descopera si aceste 30 idei amenajari dormitoare mici pentru a economisi spatiul

sursa foto: Pinterest