Paturi de flori uimitoare pentru intrarea in casa ta – Idei creative

0
6207

Paturi de flori uimitoare pentru intrarea in casa ta – Idei creative

Intrarea in casa ta merita cele mai frumoase ornamente. Prima impresie este cea care conteaza, asa ca asigura-te ca decorezi intrarea in casa in modalitati spectaculoase.


Atunci cand ai musafiri, ei au un prim contact vizual cu intrarea in casa ta. Bineinteles ca si decorarea aleii este importanta, dar intrarea in casa va avea mai mult impact deoarece acela este primul loc unde se uita musafirul.

Mai mult decat atat, intrarea in casa este si locul pe care tu il vizionezi de mai multe ori pe zi. De aceea, este important sa il decorezi frumos, astfel incat sa iti aduca un zambet pe buze.

Alege ornamente cu flori pentru intrarea in casa ta

Ornamentele cu flori colorate sunt cele mai potrivite pentru intrarea in gospodaria ta. Acestea iti ofera un zambet pe buze, dar se potrivesc si cu acest design. Usa, intrarea in casa si florile sunt un decor ideal pentru o gospodarie simpla, primitoare si prietenoasa.


Foloseste piatra naturala

Piatra naturala este rezistenta, frumoasa si ideala pentru a decora intrarea in fata casei. Aceasta piatra naturala este rezistenta si din ea poti realiza atat alei, cat si delimitatoare pentru o gradina cu flori. Combina diferite pietre, cu marimi si culori diverse, pentru a crea un ambient placut.

Opteaza pentru o gradina verticala

Ce metoda mai buna de a economisi spatiul poti sa folosesti decat realizarea unei gradini verticale? Inspira-te din acest articol si construieste o astfel de gradina chiar pe lateralul sau la intrarea in gospodaria familiei tale.

Opteaza pentru flori cataratoare, frumoase si colorate.


Foloseste-te de imaginatie

Nu este suficient sa pui suflet in ornamente, ci si imaginatie. Alege sa decorezi, sa colorezi si sa pictezi ornamentele pentru ca ele sa arate absolut uimitor.

sursa foto: HomeDesignInspired