Pergola din lemn – o constructie stilizata care confera exteriorului eleganta

0
9795

Pergola din lemn – o constructie stilizata care confera exteriorului eleganta

Un ansamblu care confera eleganta gradinii este si pergola din lemn. Altfel spus, un foisor ceva mai stilizat. Asadar, acesta este subiectul pe care vi l-am pregatit mai jos, mai precis idei de amenajari cu pergole din lemn, pergole care dau casei si gradinii un aspect rustic, dar si modern in acelasi timp.


Pergola din lemn – constructie

Daca nu stiti ce este o pergola va spunem noi ca este o constructie usoara din lemn, care poate fi amplasata individual in gradina sau langa casa, constructie care poate completa estetic exteriorul curtii.

pergola din lemn pergola din lemn

Pergola din lemn – constructia care accentueaza aspectul exterior

Am spus de nenumarate ori ca a locui la curte este un privilegiu. Asa si este. Este un privilegiu in primul rand datorita confortului, iar in al doilea rand pentru ca avem posibilitatea de a amenaja spatiul exterior dupa cum ne place. Prin urmare, amenajarea exteriorului cu pergole din lemn nu face altceva decat sa aduca un plus de design datorita diversitatii modelelor.

pergola din lemn

Idei de amenajari cu pergole din lemn

In functie de preferinte, pergolele din lemn pot fi acoperite sau descoperite. Insa cei mai multi aleg varianta acoperita deoarece un astfel de ansamblu poate fi utiizat atat ca spatiu pentru servit masa in aer liber pe toata perioada anotimpului calduros cat si ca spatiu de recreere.


pergola din lemn

Ce fel de mobilier alegem pentru pergola din lemn

Alegerea mobilierului pentru pergola nu este un lucru complicat. Un set de scaune si o masa sau doua fotolii sunt sufieciente pentru a amenaja un loc de relaxare minunat.

Asadar, daca simtiti ca lipseste ceva din decorul exterior, pergola din lemn este un ansamblu ideal care poate schimba definitiv aspectul curtii. Priviti si inspirati-va!

Daca sunteti adeptul stilului clasic si preferati foisoarele in locul pegolelor din lemn, va invitam sa deschideti si acest articol cu idei de amenajari exterioare.


sursa foto