Pergola, un ansamblu elegant care confera intimitate casei – Idei de amenajari exterioare

0
2781

Pergola, un ansamblu elegant care confera intimitate casei – Idei de amenajari exterioare

Stim despre pergole ca sunt niste constructii din lemn atasate casei. Mai stim despre pergole ca schimba complet designul exterior si pot fi montate, nu doar langa casa, ci si individual in gradina. Urmarim asadar un articol cu idei de amenajari exterioare cu pergole din lemn.


Poate va veti intreba de ce am ales tocmai astfel de idei de amenajari exterioare. Ei bine, trebuie sa stiti ca le-am ales din doua motive. In primul rand pentru ca ne-au placut foarte mult ca si idei de amenajari, iar in al doilea rand pentru eleganta pe care o ofera locuintei.

Cei care isi doresc astfel de constructii din lemn o fac din mai multe considerente. Unul dintre ele este de ordin estetic, insa nu putini sunt cei care aleg sa-si construiasca un astfel de ansamblu si datorita faptului ca spatiul le permite acest lucru.

Pergole din lemn intalnim in majoritatea curtilor, infrumusetand spatiul datorita formelor si complexitatii cu care au fost executate.


Pergolele pentru terasa pot fi acoperite sau descoperite in functie de preferinte, cei mai multi alegand varianta descoperita tocmai pentru a putea fi utilizata ca un spatiu de recreere. Insa aceasta varianta descoperita are si dezavantaje, din cauza faptului ca un astfel de spatiu nu poate fi folosit in perioadele ploioase. In plus, este nevoie si de un mobilier care sa reziste la exterior, precum mobilierul din ratan sintetic.

Constructiilor de acest gen le pot fi atasate in orice moment leagane, transformandu-le in spatii de relaxare si odihna.

Prin urmare, daca simtiti ca lipseste ceva din decor, va invitam sa urmariti aceste idei de amenajari cu pergolele din lemn, idei care va ofera posibilitatea de a afla care dintre ele se potriveste cel mai bine cu viziunea voastra de design exterior.


amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare amenajari exterioare

sursa foto