Pergole absolut superbe ce cuceresc prin aspect si prin functionalitate

0
531

Pergole absolut superbe ce cuceresc prin aspect si prin functionalitate

Inspira-te din aceste proiecte cu pergole absolut superbe pentru a construi si tu un astfel de spatiu absolut superb. Sa ai o pergola inseamna sa te bucuri de un spatiu acoperit, dar si de un loc unde poti sprijini trandafirii cataratori sau vita de vie.


Pergola este, de obicei, o constructie din lemn care poate fi pozitionata atat in prelungirea casei tale, cat si in curtea ta, ca o constructie de sine statatoare. Acest loc se poate construi in functie de cat de mult loc ai in curtea ta, dar si in functie de preferintele si necesitatile tale.

Mai mult decat atat, in functie de ceea ce tu iti doresti poti amenaja sub aceasta, un spatiu de relaxare, o bucatarie exterioara, dar si un loc pentru a te relaxa.

Bucatarie amenajata in exterior

Persoanele care locuiesc la curte si au demarat deja constructia unei pergole, poti amenaja sub acest spatiu bucatarie de exterior.


Este excelenta pentru a prepara o multime de bunatati tomnatice, bunatati precum zacusca, ardei si vinete coapte pentru congelator, pregatirea muraturilor, dar si multe alte activitati pentru care ai nevoie de spatiu.

Fundatia pergolei tale

Am pregatit pentru tine un articol complet despre cum sa pregatesti fundatia pergolei tale, dar si cum sa pregatesti locul in cazul in care vrei sa construiesti un foisor.

Cum pregatesti fundatia pentru a construi o pergola absolut spectaculoasa

Amenajarea pergolei tale

Nu uita sa pozitionez corpuri de iluminat pentru a te bucura de o atmosfera superba pe timp de noapte, dar si alte decoratiuni precum cateva paduri pufoase si lumanari parfumate pentru ambient.


Acesta poate fi spatiul unde te relaxezi in dupa amiezile libere, dar si locul unde iei cina sau pranzul impreuna cu cei.

Pergola, un ansamblu elegant care confera intimitate casei – Idei de amenajari exterioare

sursa foto: Pinterest