Pergole de vis pentru o gospodarie primitoare si frumoasa

0
2444
pergole de vis

Pergole de vis pentru o gospodarie primitoare si frumoasa

Aceste pergole de vis sunt ideale pentru ca gospodaria ta sa fie frumoasa, primitoare si sa iti transformi curtea intr-un loc perfect pentru toti cei dragi.


Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a iti crea un spatiu de relaxare, chiar in propria curte.

Alege materialul potrivit pentru structura acoperisului si a scheletului

In functie de bugetul pe care il ai, trebuie sa alegi un material potrivit pentru pergola ta. Daca vrei sa o construiesti din lemn, poti sa faci pergola sa fie asemanatoare cu un foisor, dar cu acoperisul mai deschis.

Pergolele realizate din fier sunt mult mai rezistente, insa sunt si mai costisitoare. Vei avea nevoie de un buget mai mare, dar si de mana unui profesionist care sa te ajute cu realizarea unei astfel de pergole.


Amenajeaza un gratar aici

Sub pergola poti amenaja si un spatiu de relaxare, un loc in care sa iei masa impreuna cu cei dragi. De asemenea, pentru ca weekend-urile petrecute aici sa fie mult mai placute, te sfatuim sa construiesti aici un gratar. Intr-un gratar de caramida acoperit poti sa gatesti atat carnuri, legume si alte preparate, cat si pizza, paine, placinte sau alte mancaruri care iti plac tie si celor dragi. Un astfel de loc este ideal pentru ca zilele de vara sa fie unele petrecute cu cei dragi tie. Fie ca vorbim de o dupa amiaza in care puteti face gratar sau de zilele libere pe care le petreceti in curte, o pergola te ajuta si iti ofera un loc ideal pentru tine si prietenii sau familia ta.

Te invit sa arunci o privire peste galeria foto de mai jos pentru a putea sa te inspiri. Fie ca vorbim de dimensiuni, modele sau alte idei, proiectele de mai jos sunt ideale pentru curtea ta.

sursa foto: Pinterest