Pergole din lemn care iti transforma gradina intr-un paradis

0
574

Pergole din lemn care iti transforma gradina intr-un paradis

Aceste idei aparent banale iti pot transforma gradina intr-un mic paradis. Pergole de lemn realizate absolut fabulos pentru orice spatiu, dar mai ales pentru gradina noastra.


Chiar daca dispui de un spatiu mic, pergola poate fi realizata si arata bine atunci cand este realizata pentru orice dimensiune. Din acest motiv, va incurajam sa incercati si voi sa realizati astfel de pergole de lemn pentru casa voastra si sa le pozitionati in gradina sau in terasa pe care o aveti.

Acum, vara, o pergola va arata perfect daca este inconjurata de flori si daca are amenajata in interiorul ei o masa si cateva scaune, pentru cinele sau pranzurile in familie. Dimineata, inainte de a pleca la scoala, copii pot lua micul dejun afara, la lumina soarelui. Nimic nu este mai frumos decat natura si de aceea va incurajam sa petreci cat mai mult timp afara pentru a va aerisi si pentru a avea o zi cu spor.

Va dorim spor la treaba si asteptam sa ne spuneti daca ati realizat astfel de pergole frumoase. Alte idei aveti si voi? Asteptam pozele pe care ni le puteti trimite pe pagina noastra de Facebook.


Pergole din lemn (2)

 

 

The Vine Tree September 2010 (vine planted May 2008)

Pergole din lemn (4)

Pergole din lemn (5)

Pergole din lemn (6)

Pergole din lemn (7)

Pergole din lemn (8)

Pergole din lemn (9)

Pergole din lemn (10)

Pergole din lemn (11)