Pergole din lemn imbinate cu elemente metalice

0
1131

Pergole din lemn imbinate cu elemente metalice

Pergole din lemn imbinate cu elemente metalice. Neinteresant veti spune, insa dupa ce veti urmari imaginile de astazi, suntem aproape convinsi ca va veti schimba parerea. Si daca tot ne aflam in sezonul amenajarilor exterioare, nici de data aceasta nu vom face abatere de la subiecte de genul acesta. De aceea vrem sa va oferim cat mai multe idei de amenajari astfel incat, la final, sa fiti convinsi ca sunt cele mai frumoase si isi merita acest titlu.


Deoarece pergolele sunt acele constructii din lemn care pot fi atasate chiar si dupa finalizarea constructiei, credem ca imbinarea lor cu elemente din metal confectionate artistic, nu pot fi decat interesante.

De ce am ales sa va prezentam aceste idei de amenajari exterioare? Pentru a beneficia de tot confortul dorit si pentru a da acea imagine eleganta unei case.

Asadar daca va ocupati vara aceasta de exteriorul casei, va invitam sa va inspirati din ideile pe care vi le-am pregatit in acest articol.


Oarecum in legatura cu tema de astazi v-am pregatit si cateva imagini cu pergole care se incadreaza perfect intr-o arhitectura urbana…dar nu a noastra, ci a altora. Priviti!

pergole din lemn 1

pergole din lemn 2

pergole din lemn 3

pergole din lemn 4

pergole din lemn 5

pergole din lemn 6

pergole din lemn 7

pergole din lemn 8

pergole din lemn 9

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pergole din lemn 11

pergole din lemn 12

pergole din lemn 13

pergole din lemn 14

pergole din lemn 15

pergole din lemn 16

pergole din lemn 17

pergole din lemn 18

 

Back Camera

pergole din lemn 20

pergole din lemn 21

pergole din lemn 22

via