Pergole naturale sau cum amenajm spatiul din jurul pomilor

0
1615

Pergole naturale sau cum amenajm spatiul din jurul pomilor

Pe asa o caldura doar umbra pomilor din curte ne mai poate racori. La propriu. Ei bine, pentru ca suntem in plin sezon al amenajarilor exterioare, propunem sa urmarim aici cele mai frumoase idei de pergole naturale.


Cum amenajam gradina si terasa cu pergole naturale

Fiecare dintre noi are un loc preferat in curte. Acesta poate fi pe terasa, foisorul sau chiar la umbra pomilor. Iar pentru asta am pregatit o multime de idei in imaginile de mai jos. Dar ce inseamna pergola naturala? Este acelasi lucru cu locul umbros oferit de pomii din gradina sau copertinele de vita de vie. Diferenta consta in faptul ca este o denumire ceva mai stilizata. Insa ideea ramane aceiasi. Ne putem feri de caldura verii la umbra pomilor din curte. Mai mult de atat, un astfel de loc ne ofera si relaxarea de care avem nevoie in fiecare zi.

pergole naturale pergole naturale pergole naturale

Transformam spatiul din jurul pomilor intr-un loc de relaxare

Gradele ridicate ale verii ne trimit, sau mai bine spus ne obliga, sa cautam locurile cu umbra. Iar cele mai bune locuri sunt cele oferite de umbra pomilor. Insa pentru a ne simti cat mai confortabil e nevoie de o mica transformare. Iar cand spunem transformare ne gandim la amenajarea simpla a spatiului respectiv. Un set de mobilier uzual compus dintr-o masa si cateva scaune fiind de ajuns.

pergole naturale

Cum amenajam terasa cu piese simple de mobilier

Aminteam mai sus mobilierul simplu ca idei de a amenaja spatiul din jurul pomilor. Ei bine, pentru a nu cheltui foarte multi bani va sugeram ca idei de mobilier pentru gradina, mobilierul confectionat din paleti. Sunt accesibili si pot fi transformati cu usurinta. Iar daca nu aveti de unde sa va inspirati, deschideti acest articol care va ofera o multime de solutii la indemana. Iata!


 

pergole naturale pergole naturale pergole naturale pergole naturale pergole naturale

sursa foto: Pinterest