Pergole superbe, unice pentru a avea o gospodarie de vis

0
13147

Pergole superbe, unice pentru a avea o gospodarie de vis

Aceste pergole superbe te indeamna sa iti redecorezi gospodaria. Orice curte primitoare are nevoie de un spatiu de relaxare, oricat de micut ar fi acesta. De aceea, alege sa iti construiesti si tu o pergola unde poti sa iti primesti prietenii si unde te poti relaxa cu familia.


Sa petreci timp in aer liber reprezinta o modalitate excelenta de a te relaxa si de a crea amintiri placute. Este important sa petreci timp in aer liber in fiecare zi, iar acest lucru se datoreaza faptului ca aerul curat contribuie la sanatatea organismului nostru. De asemenea, timpul petrecut in aer liber te ajuta sa te odihnesti mai bine, dar si sa te concentrezi.

Este bine sa citesti afara, sa inveti, dar si sa practici activitati sportive.

Pergola cu structura din lemn

Pergola cu structura din lemn este relativ usor de construit, este rezistenta si ideala pentru o curte micuta. Din lemn poti sa construiesti atat un foisor, cat si o pergola cu acoperis simplu sau una cu acoperis retractabil. Ia in calcul pozitionarea pergolei fata de soare pentru a putea sti de ce fel de acoperis ai nevoie.


Nu uita de corpurile de iluminat

Pentru ca spatiul din curte sa aiba un loc de relaxare ideal atat pentru zi, cat si pentru seara, este necesar sa il iluminezi.

Corpurile de iluminat de tip instalatie sunt perfecte intr-o curte micuta. Iti lumineaza locul, arata fantastic pe timp de seara si iti ofera un loc perfect pentru ca serile de vara sa fie unele petrecute in aer liber.

Bucura-te si tu de magia serilor de vara cu ajutorul unor lumini simple, cu lumina calda, un pahar de vin si compania prietenilor sau a familiei tale.


Processed with VSCO with q2 preset

sursa foto: Pinterest