Piatra decorativa alba: Eleganta, superba si ideala pentru curtea ta

0
977
piatra decorativa alba

Piatra decorativa alba: Eleganta, superba si ideala pentru curtea ta

Daca ai nevoie de un design cu adevarat spectaculos, piatra decorativa alba este materialul perfect pentru proiectele din curtea ta.


Descopera cum poti si tu sa iti amenajezi curtea sau gradina cu ajutorul unor astfel de decoratiuni realizate din piatra decorativa. Este ideala pentru iubitorii de design simplu, minimalist, dar si pentru cei ce au un spatiu liber in curte si nu stiu cum sa il amenajeze. Galeria foto de mai jos te va surprinde cu o multime de idei frumoase.

Spatii cu flori delimitate cu piatra decorativa alba

Piatra decoativa alba este ideala pentru a amenaja spatiile cu flori. De exemplu, plantele suculente se potrivesc perfect intr-un astfel de decor spectaculos. Ele nu sunt deloc greu de ingrijit, au un aspect deosebit, iar in combinatie cu piatra decorativa se vad absolut superb.

Plantele suculente se dezvolta foarte bine si sanatos in aer liber, dar ele pot creste si in ghiveci. Partea buna la aceste ghivece micute este ca le poti muta oriunde vrei, ori de cate ori simti nevoia de o schimbare.


Aceste plante au organe, insa ele sunt extrem de rezistente. Daca esti genul de persoana care calatoreste mult sau care, pur si simplu uita de udarea florilor, plantele suculente sunt ideale pentru tine. Sunt deosebit de frumoase si se potrivesc in orice curte sau gradina, dar si in apartamente.

Un decor realizat din piatra decorativa alba si plante suculente este ideal pentru a fi pozitionat chiar langa casa ta. Alege si pietre naturale in alte culori si combina aceste frumoase ornamente, exact asa cum iti doresti.

Nu uita de corpurile de iluminat

Pentru ca privelistea de sear asa fie una absolut superba, nu uita sa pozitionezi si cateva corpuri de iluminat in curtea ta. Opteaza pentru unele cu senzori, ideale pentru o curte eleganta.


sursa foto: Pinterest