Pictura pe piatra, o modalitate uimitoare de a aduce culoare in curtea ta

0
2466
pictura pe piatra

Pictura pe piatra, o modalitate uimitoare de a aduce culoare in curtea ta

Daca esti in cautarea unor modalitati diferite, unice si absolut spectaculoase de a aduce culoare in curtea ta, alege pictura pe piatra.


Galeria foto de mai jos iti va oferi atat inspiratie, dar te va si indruma cum poti picta, in functie de dimensiunea pietrelor sau de diferitele nuante pe care acestea le au.

Lasa-i pe cei mici sa se joace cu culorile – Pictura pe piatra

Culorile sunt cele care dau viata oricarui obiect si oricarei incaperi. Fie ca vorbim de florile colorate care ne infrumuseteaza gradina, de decoratiunile colorate sau de astfel de picturi pe piatra, culorile ne aduc aminte de primavara si de frumusetile ei. De aceea, culorile aprinse sunt mereu asociate cu zambetele si cu fericirea.

Vrei si tu sa „furi” un zambet de pe buzele musafirilor sau celor dragi? Alege astfel de pietre pe care le poti colora tu sau cei mici. Suntem convinsi ca ei vor fi incantati sa isi puna indemanarea la incercare.


Incepe cu picturi simple

Nu incepe direct sa pictezi peisaje sau alte lucruri complicate, ci incepe cu picturi simple. Acestea pot fi facute pentru a iti exersa abilitatile, dar si pentru a vedea cum se vad culorile pe piatra.

Picteaza felii sau bucati de fructe si legume

Fructele si legumele pot fi redate pe astfel de pietre. In acest mod, vei avea propria gradina de fructe colorate si frumoase, pictate si pozitionate intr-un cos. Acest ornament poate fi folosit atat in interior, cat si pe terasa casei tale.

Capsuni, kiwi, pepene, portocale, mere, pere, struguri, dar si legume precum: castraveti, ceapa, mazare sau porumb. Toate acestea pot fi redate cu ajutorul unor tehnici ce nu sunt deloc grele. In functie de cat de reale vrei sa para, cu atat pot fi culorile combinate mai mult, astfel incat sa creezi umbre si culori realiste.


poze via: MyDesiredHome