Pietre desenate – idei de amenajari exterioare

0
1263

Pietre desenate – idei de amenajari exterioare

Cum sa-ti amenajezi gradina cu pietre desenate, iata cateva idei care ne-au placut foarte mult. De ce ne-au placut asa de mult? Pentru ca sunt idei de a amenaja gradina cu pietre pe care au fost desenate peisaje din natura, animale sau chiar insecte precum gargarite. Nu stim nici noi sa pictam, dar ce mai conteaza. Sigur vom incerca si noi unele fara doar si poate, chiar daca se va observa ca sunt facute cu stangacie. Daca stam bine sa ne gandim, oricine stie sa picteze o floare, asadar le puteti incerca fara teama de a strica ceva, pietre gasiti peste tot. Poate pe vopsea sa platiti ceva mai multi bani.


Pin urmare daca vrei sa fii original, poti alege un proiect din articolul de astazi pentru a-l pune in aplicare pentru gradina ta. Nu va pricepeti nici voi la desenat? Nu-i nimic, v-am pregatit noi tutoriale din care sa invatati cum sa faceti astfel de picturi minunate.

Credeati ca scapati fara sa va intrebam care proiect v-a placut cel mai mult? Asteptam sa ne spuneti la rubrica de comentarii a paginii Do It Yourself.

pietre desenate 1

pietre desenate 2

pietre desenate 3

pietre desenate 4

pietre desenate 5

pietre desenate 6

pietre desenate 7

pietre desenate 8

pietre desenate 9

pietre desenate 11

pietre desenate 12

pietre desenate 13

pietre desenate 14

pietre desenate 15

pietre desenate 16

pietre desenate 17

pietre desenate 18

pietre desenate 19

pietre desenate 20

via