Plantarea florilor in cele mai speciale locuri din gradina ta

0
25152

Plantarea florilor in cele mai speciale locuri din gradina ta

Va intampinam cu o serie de proiecte colorate, proiecte ce arata cum poti face ca plantarea florilor sa fie facuta in cele mai speciale locuri din gradina ta.


Am pregatit o galerie foto care sa te ajute sa iei in considerare proiecte utile, diferite, dar remarcabile pentru curtea casei tale.

Amenajeaza un spatiu pentru gradina de zarzavaturi

Chiar daca nu ai suficient loc in gradina ta, plantele si florile pot fi pozitionate chiar si in paleti din lemn, paleti care se pot transporta destul de usor dintr-un loc in altul.

Iata cum o astfel de gradina de zarzavaturi poate sa te ajute sa obtii un mic spatiu verde, un spatiu din care sa profiti si tu si cei dragi.


De asemenea, zarzavaturile sunt ideale pentru curtea ta, sunt usor de crescut si nu iti aduc decat beneficii. Poti sa optezi pentru legume pentru ciorba, o mini-gradina de plante aromatice, dar si pentru fructe sau altfel de legume pentru salata si aperitive.

Refolosirea cauciucurilor

Refolosirea cauciucurilor devine din ce in ce mai populara atunci cand vine vorba de plantarea florilor aici. Poti alege sa plantezi florile in ele, sa le folosesti pe post de suporturi sau sa le transformi in diferite piese de mobilier pentru curtea sau gradina ta.

Refoloseste valizele vechi

Valizele vechi sunt o modalitate excelenta de a pastra amintirile pe care le ai. Chiar daca valiza ta veche cu care plecai in concediu s-a uzat, o poti pastra frumos si o poti transforma intr-un suport creativ pentru florile tale.


Foloseste cateva valize de diferite culori, iar daca nu iti place aspectul lor, poti alege sa le revopsesti. Vor arata excelent intr-o curte mica, deosebita si primitoare. Fa-ti viata mai frumoasa cu ajutorul florilor si ornamentelor!

sursa foto: MyDesiredHome.com