Plante ce sunt recomandate pentru că purifică aerul din interiorul casei

Plante ce sunt recomandate pentru că purifică aerul din interiorul casei

Aceste plante purifică aerul și sunt ideale pentru locuința ta, indiferent dacă locuiești la apartament sau la casă.


Persoanele care lucrează de acasă vor fi interesate să afle că aerul din interior nu este mai sănătos, ce poate fi mai toxic decât aerul din exterior.

Chiar dacă locuiești într-un mediu rural sau urban, produsele de curățenie din casa ta, produsele pentru pictură, vopseaua, dar și spray-urile de interior pot să facă ca aerul să fie toxic. De aceea, vei avea nevoie de câteva plante care să îți purifice aerul din interiorul casei.

Aceste plante sunt frumoase, sănătoase, ideale pentru orice locuință. Mai mult decât atât, ele sunt recomandate cu atât mai mult dacă lucrezi de acasă.


Planta paianjen (Chlorophytum spp.)

Este una dintre cele mai ușor de întreținut plante, are frunzele verzi, este frumoasă și te ajută să purifici aerul din interior. Pe timp de vară, are nevoie de udări moderate, de preferat ar fi ca pământul să rămână reavăn.

Preferă spațiile cu lumină, dar nu lumina directă a soarelui. Cu toate acestea, este o plantă care nu are pretenții foarte mari. De aceea, dacă ești genul de persoană care nu știe să aibă grijă de flori sau de plante, această frumoasă plantă este perfectă pentru tine.

Mai mult decât atât, este o plantă perfectă și pentru persoanele care au animale de companie deoarece nu este deloc toxică.


Dracaena trifasciata – Planta șarpe sau Limba soacrei

Este o plantă ce se îngrijește foarte ușor. Nu are pretenții foarte mari în ceea ce privește lumina, așa că o poți poziționa cam în orice cameră din casa ta. Cu toate acestea, este bine să nu o poziționezi într-o încăpere ce nu are fereastră deloc.

Mai mult decât atât, planta nu trebuie să fie udată în fiecare zi.

Studiile arată că planta eliberează oxigen, dar și particule ce te ajută să scapi de chimicalele din încăpere.


Florile din ghiveci si beneficiile lor pentru membrii familiei tale

Crizantemele

Dacă vrei să adaugi și puțină culoare în casa ta, crizantemele sunt florile ideale pentru tine. Acestea vin în culori diferite, culori precum portocaliu, galben, alb, dar și roz.

Ține cont de faptul că planta are nevoie de lumina soarelui, însă este important să ții cont și de faptul că este toxică pentru animalele de companie.

Planta te ajută să purifici aerul din încăpere, ea putând fi ținută și în ghiveci. Te vei bucura, în acest fel, de flori frumoase și colorate chiar în interiorul apartamentului tău. Ține cont de faptul că această plantă purifică aerul din încăpere doar atunci când este înflorită.

Crizantema, vedeta toamnei, floarea rezistenta care infloreste pana in iarna

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI